Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doing business: pali za 8 mjesta
Povratak na članak

Nema eura uz ovakve prepreke

Stečaj u Hrvatskoj traje tri godine, u Češkoj i Mađarskoj dvije. Vjerovnici u nas naplate trećinu potraživanja, u Češkoj dvije trećine

Komentari 2

B2
bokida 2
19:02 02.11.2017.

Kada se prikažu važna kretanja ekonomije prema gore o tome tu i tamo netko nešto napiše, ali sada za ovaj zadnji biznis pokazatelj treba drvlje i kamenje na vladu. To je zaista zločesto kao da je to najbitnije za uvođenje eura.

VL
I1
ing-12345
06:26 03.11.2017.

Hrvatska treba uništiti pravosudnu mafiju ili će pravosudna mafija uništiti Hrvatsku. Ovo je biti ili ne biti za Republiku Hrvatsku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.