Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATKO KOMADINA
Povratak na članak

'Nema dovoljno nezadovoljnih za rušenje Bernardića'

Nakon dvosatnog sastanka na Iblerovom trgu nije bilo izjava

Komentari 14

DU
Deleted user
01:15 22.09.2017.

na kraju će biti kako ja odlučim ipak su to naši kadrovi

VL
NE
Neonacionalist
01:14 22.09.2017.

Ja bih volio kad bi Peđa Grbin postao predsjednik SDP -a i to zbog njegove visine , on bi naime bio zasigurno najviši čelnik jedne stranke u Europi a vjerovatno i u svijetu jer sumnjam da ima negdje višega od njega također ako bi potom jednog dana postao i premijer onda bismo imali zasigurno najvišega premijera na svijetu , zamislite samo kako bi mali i jadni izgledali drugi svjetski čelnici pored našega Peđe , bilo bi to zanimljivo i siguran sam da bi djelovalo pozitivno na samopouzdanje nacije.

VL
PR
pritiskovic
05:44 22.09.2017.

Bernardiću nemaš viziju,žestinu a ni karizmu....bez svega toga nema vođe.Grbin ili Ostoja puno jači igrači i govornici od tebe ...makni se,daj mjesta sposobnijima i spasi SDP..

VL
Avatar ciklama
ciklama
02:27 22.09.2017.

kajgod blues.

VL
ST
stefj
00:52 22.09.2017.

SDP je zapravo odabrao jako dobro vrijeme za unutarstranačku borbu. Nema uskoro nikakvih izbora, pa će se stranka konsolidirati do slijedećih, na ovaj ili onaj način... Jedino šteta da HDZ to ne koristi za reforme, jer trenutno osim riječi fašisti nitko ne zna reći ništa drugo. No čini se da je Plenković davno odustao od reformi, nema ničega osim pogodovanja državnoj i javnoj službi, te stvaranja novih interesnih skupina. Nema niti jedne reforme. Kako cvatu državne i javne strukture, tako se gomilaju i novi porezi... A trebamo samo protržišne reforme i smanjenje poreza, ništa drugo. Koliko bi SDP pokupio poena da na tom polju napada Plenkovića, sigurno više nego ideološki. Ćak bi i HNS skupio poene da Štromar zna reći koju riječ više od fašisti... Je, zna, zna reći i Ustaše....

VL
DE
deps
06:17 22.09.2017.

Bernardić i Komadina su normalni ljudi. Alternativa u vrhuški SDPa zadojene komunjare.

VL
Avatar mama mia
mama mia
14:01 22.09.2017.

Ići će taj al će biti kasno to je tako kad ima uhljeba

VL
DU
Deleted user
05:42 22.09.2017.

Jedini autentični SDP-ovac je Zlatko Komadina. Spasimo druga, osudimo pojavu, rekao bi on! Prognoza: Komadina će biti novi predsjednik SDP-a! Zato je i podržao "maloga"!

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
07:44 22.09.2017.

Znači, Peđageđa i Opančarka su Todorićevi igrači i žele onemogućiti osnivanje povjerenstva za Agrokor? Pa, tako i djeluju.

VL
DU
Deleted user
06:50 22.09.2017.

Tito je imao efikasnijju borbu za vlast od danasnjih sdp ovaca on je likvidirao protivnike

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.