Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaglavili na šanku
Povratak na članak

Nekoliko trenutaka prije polijetanja pilote uhitili jer su bili pijani

Izgleda da aerodrom u Glasgowu ima “odličan” bar

Komentari 4

Avatar @proma_trač
@proma_trač
08:35 30.08.2016.

Ma šta ima veze. Glavno da je autopilot trijezan koji 90 % i upravlja svaki zrakoplov.

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
13:00 30.08.2016.

I oni su ljudi. Koliko novinara je na poslu pod utjecajem alkohola, zapravo većinu vremena i provode po kafanama, otamo vjerojatno i jesu sve ove copy/paste priče.

VL
CU
cupus
09:50 30.08.2016.

90-ih su testirani Lufhansini piloti na kokain (uzorak kose nosi tragove mjesecima unatrag) , trecina pozitivna!!!

VL
DA
dabssa
16:43 30.08.2016.

Treba sofere u zatvor i to je to. Autopilot se ne zali, nikad nije umoran, ne prima placu, ne treba godisnji, ne treba wc, ne sevi stjuardese, ne trazi povisicu place, nema ograniceno radno vrijeme, nema bolovanje, ne treba skupoo skolovanje,ne ide u penziju. On samo radi radi i radi. To jest, radi sve dok se nule u jedinice malo ne pobrkaju. Ali dobro, treba putnike drzati u zabludi. Hvala Bogu za autopilot da nas spasi od sofera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.