Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aljaska
Povratak na članak

'Nekad uloviš ribu i pojedeš je, a nekad upadneš u more i riba pojede tebe'

Od svih priča na Aljasci najviše me se dojmila ona kapetana Lua. On je danas milijunaš, može uživati u raskoši, ali kapetan je zaljubljen u ocean. Iako mu je more progutalo 40 prijatelja

Komentari 2

JO
jozomali
12:43 12.02.2016.

Bio sam na Aljasci, radio cijelo ljeto na cruiseru, obišao sam gotovo čitav svijet, bio u preko 78 najljepših zemalja na svijetu! I mogu reći da mi je Aljaska na samome dnu....zanimljiva mi je bila samo prvi tjedan....dok nisam vidio sve od Vancouvera do Sewarda To je ujedno najsjevernija luka do koje se može regularno, sve sjevernije od toga moraš tražiti saveznu dozvolu za plovidbu!).....ma ukratko ŠODER od zemlje!....nebi tamo živio da mi daju cijelu Aljasku u vlasništvo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.