Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometna kaljuža

Nekad perspektivni nogometaš optužen za krađu 180.000 kuna

dario sušak
Petar Glebov/PIXSELL
11.01.2013.
u 18:26

Osuđen je u aferi "Offside", a čeka ga i proces zbog pokušaja pljačke. Jesu li za to krivi oni koji mu nisu isplatili plaću u nogometu?

Dario Šušak, nekad perspektivni nogometaš Croatije Sesveta, osuđen u aferi "Offside" na osam mjeseci zatvora, danas se povlači po zagrebačkim sudovima zbog optužbi za pokušaj pljačke, tešku krađu, nedopušteno držanje oružja. U Općinskom kaznenom sudu sudi mu se da je u studenome 2011. s Antonijem Sedlićem iz BMW-a Tome B. ukrao torbu sa 180.000 kuna, a mjesec poslije policija je u stanu unajmljenom na Šuškovo ime pronašla pištolj, automatsku pušku i metke.

Za Šuška, koji tvrdi da je nedužan, tužiteljstvo traži godinu dana zatvora. Čeka ga i proces zbog optužbi da je sa Sedlićem 2011. pokušao orobiti automat-klub i mjenjačnicu. Obitelj Šušak u medijima je nakon afere "Offside" za namještanje utakmica optužila HNS i čelnika Croatije Sesveta Zubaka zato što Dariju nisu tri godine isplatili plaću, a nisu ga ni htjeli pustiti iz kluba.

>> Obitelj Šušak: Naš Dario... od mlade nade postao pljačkaš

Komentara 5

GY
gyekenyes
20:43 11.01.2013.

kockasta glava u akciji

ST
stefj
21:32 11.01.2013.

Kakve veze ima što je lik bio nogometaš? Čovjek je već dugo običan sitni kriminalac...

OB
-obrisani-
22:35 11.01.2013.

Prezime mi je odnekud poznato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije