Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demokratska stranka

Neka Vučić objasni zašto nije raspisana tjeralica za Kosmajcem

Aleksandar Vučić
Tomislav Krasnec/PIXSELL
23.07.2014.
u 13:44

Zahtijevaju od premijera Aleksandra Vučića da objasni javnosti zašto je dozvolio da osoba koju je označio kao najvećeg narko-dilera, slobodno napusti zemlju

Demokratska stranka zatražila je neka premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović objasne zašto nije raspisana tjeralica za Dragoslavom Kosmajcem, kojega su označili kao najvećeg trgovca drogom u Srbiji, javlja agencija Beta.

- Zahtijevamo od premijera Aleksandra Vučića da objasni javnosti zašto je dozvolio da osoba koju je označio kao najvećeg narko-dilera, slobodno napusti zemlju i zašto nije raspisana tjeralica temeljem koje bi ga Crna Gora zadržala u pritvoru, umjesto što je on danas na slobodi - rekao je predsjednik Odbora DS za pravosuđe, Vladimir Todorić, u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

- Kome je bila potrebna ova farsa s javnim upozoravanjem kriminalaca da se sklone iz zemlje što pridonosi lošoj slici naše zemlje, prema kojoj narko-klan kontrolira policiju? Takva slika sigurno nije nešto što će građane uvjeriti da žive u sigurnoj državi niti će nekoga sa strane uvjeriti da investira u Srbiju i stvori nova radna mjesta - rekao je Todorić i upitao kako je moguće da postoje dokazi na osnovu kojih bi premijer to izjavio i ministar formirao Radnu grupu koja je popisala Kosmajčevu imovinu, a da se istovremeno ne poduzmu koraci prema njegovom uhićenju u zemlji i inozemstvu.

Komentara 5

LU
lukabulic
20:00 23.07.2014.

ma srbija samo talasa a ne da nekog sluša oni se i dalje ponašaju kao da je jugoslavija živa što nikolić radi na kosovu što je radio za rata u hrvatskom selu ANTIN--

BH
bijela_hrvatska
18:12 24.07.2014.

ma neka Vučić objasni što je radio 90-tih u Hrvatskoj na teritoriji okupiranoj od strane lokalnih Srba, vojno i politički potpomognutim iz Srbije. I neka i Nikolić objasni što je to radio na teritoriju okupirane istočne Slavonije..posebno tamo oko Antina... imaju oni puno toga za objasniti. Od naših političara ni jedan nije bio na teritoriju Srbije u vrijeme rata, kamoli u takvim "ratno-huškačkim" i tko još zna kakvim sve ne angažmanima...

Avatar Bigg
Bigg
21:37 26.07.2014.

Zato što je Vučić najveći lažov i prevarant. Šibicar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije