Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lucić:
Povratak na članak

Neka Ronko odgovori gdje je 10 mil. kn koje dao Kamen-Ingradu?

Čelnik požeško – slavonskog HDZ- proziva požeškog gradonačelnika. Optužio je Ronka da preko Porezne uprave vrši pritisak i pod svaku cijenu želi u poslovanju njegovih tvrtki naći nezakonitosti koje podliježu kaznenoj odgovornosti

Komentari 7

ŽA
žacanko
20:33 07.11.2012.

Poznajući g.Lucića zadivljena sam njrgovom umnom izrekom.:-"...moja je tvrtka upala u probleme zbog globalne ekonomske i gospodarske krize...".Dostojno pravog financijskog stručnjaka a ne sitnog trgovca čavlima ižicom što je bio i do danas ponašanjem i ostao,a "tvrtke" su propadale i prije krize(op.a. - Oroplet i Oropletić) pa je spas našao u Saboru dok su "tvrtke" životarile radeći po Pleternici po koji kružni tokić,mostić,bačvice od neplaćene hrastovine Hrvatskih šuma,itd.A što se tiće mjenica u utakmici: HDZ mjenuce : SDP mjenice = 0 : 0. Rugala se svraka svraki !

VL
ZV
zvona1002
23:48 07.11.2012.

Njih dvojica (Lucić i Ronko) se svaki dan optužuju, pa se pitam dali odgovorne institucije Pravosuđa ili MUP-a rade na utvrđivanju tih optužbi, pa ako kojim slučajem nema odgovornosti prema optužbama, onda bi najmanje trebali odgovarati za javno optuživanje jer to mi se čini da isto spada u neki oblik odgovornosti (dali kaznene ili prekršajne)... Naj žalosnije je što njih dvojica skrivaju svoj nerad i skreću pozornost sa puno bitnijih tema jer im je ovako lakše optuživati jedan drugoga kada nema nikakvih sankcija...sramota za ponašanje dvaju saborskih zastupnika

VL
IV
ivica3213
11:50 08.11.2012.

Kako netko može vršiti pritisak na nekog ako je sve bilo u skladu sa zakonom kakao kaže Lucić, čega se bojati? Ako je sve bilo po zakonu nema se razloga za paniku neka se kontrolira koliko hoće ako je sve u redu, ali na internetskim stranica svi to mogu i vidjeti. Kriza je kriva što netko duguje državi tolike milione, što nije plaćena isporučena roba itd. Pa može li država tako funkcionirati kada nam oni koji sjede u saboru prvi ne poštuju zakon kojega su sami donijeli. Očito ovdje nešto smrdi. Za mjenice grada Zec sjedi u zatvoru a mjenice nije dao samo grad nego i županija, zna se tko je tada bio župan i iz koje stranke, vi sami protiv sebe iznosite optužbe. Zašto ne pitate tadašnjega župana , zašto je on izdavao mjenice?

VL
IV
ivica3213
11:59 08.11.2012.

Ako je Ronko nešto zatajio, ukrao zašto ga ne tužite i ne osudite a isto tako i on vas, sud će odlučiti tko je kriv a tko ne. Ljudi iz naše županije znaju tko je što bio prije 1990. i tko je što radio i koliko je tko imao, isto tako kako se tko bogatio i sticao. Zanimljivo je to što se nijedan pravi dragovoljac Domovinskog rata i ratni invalid nije uspio obogatiti, di su oni bili kada se grabilo, oni danas mole vas političare da im udijelite milosti kako bi preživjeli a nemojte zaboraviti da zahvaljujući njima imate to što imate a ne zahvaljujući vašim sposobnostima, da nije njih bilo pitanje gdje bi i vi svi bili.

VL
VR
vratićesevalter
16:56 08.11.2012.

Tvrtka mu upala u probleme zbog ekonomske i gospodarske krize.Pazi,i jedne i druge.Njegova tvrtka je čvrsto povezana s globalnom krizom.Pa kad je tako treba mu pomoći da se tvrtka oporavi pa da shebemo globalnu krizu. Inače, jedan čovjek na forumuu na temu "ekonomija -gospodarstvo"je napisao: "Nemam pojma, samo vidim da je Hrvatska puna gospodarstvenika koji se u ekonomiju kuže ko Mara u krivi qratz"Svi su dobri poduzetnici dok ne treba platiti radnike,račune ,porez doprinose itd

VL
ŠT
štampar
07:15 09.11.2012.

Predizborna kampanja je počela. Tko je koga prevario, mislim da je u Pleternici svima poštenima jasno. Možda običan puk nezna tko je dobio nepovratne kredite za svoja poduzeća, moraju pitati VOŽDA koliko je dobio nepovratni državnih novaca, koliko se branitelja zaposlilo na ime povlastica vezanih uz branitelje. Građani grada Pleternice vjerojatno znaju da se jedan a možda i više ali se nezna ubio kad je dbio OTKAZ u njegovom poduzeće. Da ubio se branitelj koji je radio kod njega a on vjerojatno nije bio branitelj. Bosanci i hercegovci su ga dobro prokužili a one ulizice oni znaju zašto su uz njega.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
22:58 09.11.2012.

Ronko optužuje Lucića, Lucić optužuje Ronka , a državni odvjetnik Vlado Novak iz Požege kaže da je sve bilo u redu i da nema kaznenih djela.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.