Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hugo chavez:

'Neka Obama vlada svojom zemljom umjesto da napada druge'

Karim Benzema
Foto: AFP
1/2
09.11.2012.
u 23:08

SAD je društveno i gospodarski slomljena zemlja koja je svaki dan sve siromašnija, rekao je Chavez

Nakon što je Barack Obama pobijedio na predsjedničkim izborima i osigurao si još četiri godine u Bijeloj kući, svijet se pita kakvu će vanjsku politiku voditi. Venezuelanski kolega Hugo Chavez, koji je u rujnu rekao da bi i sam glasovao za Obamu da može, poručio mu je da se više bavi svojom državom, a manje drugim narodima, prenosi Reuters.

- Nadam se da će se posvetiti vladanju svojom zemljom te da će zaboraviti na napadanje drugih naroda i destabiliziranje zemalja - rekao je Chavez, koji je i sam nedavno ponovno izabran.

Chavez je dodao kako je SAD podijeljena te \"društveno i gospodarski slomljena\" zemlja koja je \"svaki dan sve siromašnija\".

- Elita iskorištava tu zemlju i njezino društvo, truje ju, vara, manipuliran njome kroz medijski rat - poručio je Chavez.

>> 5 gospodarskih problema koje Obama mora hitno riješiti

Komentara 6

JA
jajan
23:25 09.11.2012.

Chavez je dodao kako je SAD podijeljena te "društveno i gospodarski slomljena" zemlja koja je "svaki dan sve siromašnija". - Elita iskorištava tu zemlju i njezino društvo, truje ju, vara, manipuliran njome kroz medijski rat .... Igo je pobrkao zemlje,e, rvacku je imao na umu

Avatar madcap
madcap
23:45 09.11.2012.

Smješak mu je bio od uha do uha. Kao i svima, pao mu je kamen sa srca. Repriza Busha je najmanje što bilo kome treba.

MR
Mr. Right
08:24 10.11.2012.

Chavez-u jadnice jedan prvo nahrani taj svoj narod pa poslije toga dijeli drugima savijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije