Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U BIH
Povratak na članak

Nejasno podrijetlo novca: Rasprodaja zemljišta Arapima opasnost po opstanak države?

Državljani arapskih zemalja nemaju mogućnost izravne kupnje nekretnina u BiH no ta je zakonska zapreka "riješena" tako što to u njihovo ime čine ovlaštene tvrtke koje raspolažu milijunima eura.

Komentari 8

Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
14:19 11.08.2016.

Kozmopolitski orijentirani muslimani...😂

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:42 11.08.2016.

da, srbi su sad opet krivi. ne daju da muslimani u bih zarade na zemljištu. tako su i ovi naši, zg hrvati, zločesti, jer dalmatincima bi branili prodaju kamenjara strancima. a da amerikanci kupuju i ograđuju, sprečavaju pristup, to je je onda prihvatljivo. vidimo kako to u rh funkcionira. amerikanac ogradi plažu, i nitko prstom ne mrdne. čak ni mediji se ne usude dirati u taj sveti odnos. ajd, što ste se uskomešali nad par kvadrata koje su kupili kuvajćani. nikud ne budu s njime. vidite da ni srbi nemaju problema s rasprodajom vojvodine arapima, a vas u bosni muči prodaja gudura u koje ni ptica ne leti!

VL
DU
Deleted user
15:38 11.08.2016.

Ne vidi što je tu nejasno.

VL
AM
AMD------------------------
13:12 11.08.2016.

milosevic i njegove pristase su svo zlo u bih uzrokovale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.