Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usidren između Rijeke i Omišlja

Neizvjesna sudbina plovila: Fantomski tanker s iranskom naftom povezuje se s Čermakom

15.05.2022.
u 06:59

Fantomski tanker “ARC1”, koji plovi pod panamskom zastavom, od kojega sad svi dižu ruke i ne žele se dovoditi u vezu s njim, odnosno s njegovim teretom, i dalje je usidren između Rijeke i Omišlja. Na istom se mjestu to plovilo, čiji GT (volumen) iznosi 57.664 tone, nalazi od 10. svibnja, kad je onamo stigao nešto iza ponoći, nakon što je tri puta prokrstario Jadranom.

Komentara 14

DU
Deleted user
08:27 15.05.2022.

Ono kad sitni kramar bez škole postane general. Ništa čudno. Domovinski rat izvukli su, kasnije marginalizirani školovani časnici, a ovi bez škole izvukli su ostalo - blagostanje sebi, sužanjstvo nama.

SA
sanikol
08:55 15.05.2022.

A onda se čudimo što je nafta skupa. Ako je to Čermakovo maslo naravno da netko mora platiti, zahvaljujući njemu, to vozikanje punog tankera po Jadranu. Gdje je obalna straža da zapita kapetana što i gdje to vozi i po čijem nalogu to radi, pogotovo što je tanker sada u našim teritorijalnim vodama. I to se može smatrati ratnim profiterstvom jer su ovakve cijene i nastale špekulacijama profitera koje je slučajno u ovom trenu "ratno profiterstvo".

SV
Sveznadar
08:27 15.05.2022.

Ma jeli to oni general ča je prodava naftu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?