Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linić o jamstvima

Neizdavanje jamstava znači da Vlada želi zatvoriti 3. maj

linić
Jurica Galoić/Pixsell
26.10.2010.
u 15:17

Jamstva koja Vlada treba dati 3.maju su činidbena, a ne jamstva za kredit i neshvatljivo je da ih Vlada ne želi dati - kaže Linić.

Jamstva koja Vlada treba dati 3. maju su činidbena, a ne jamstva za kredit i neshvatljivo je da ih Vlada ne želi dati - kazao je danas Slavko Linić dodajući da se njihovim izdavanjem ne dolazi u sukob sa zahtjevima EU. Linić smatra da neizdavanje zatraženih jamstava, kojima bi se naručitelju jamčilo da će riječko brodogradilište brodove završiti, znači da Vlada namjerava zatvoriti 3. maj.

Inače, nakon najave gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela da će se, ako Vlada ne da jamstva škveru, za njih pobrinuti Grad Rijeka, danas je Obersnel kazao da je više banaka spremno stati iza te gradske odluke o kojoj će se raspravljati na sjednici Gradskog vijeća u četvrtak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije