Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nužna cjelovita reforma obrazovanja

Nedostaje nam 1102 fasadera, a mi školujemo ukupno 18 djece: Nemamo vremena čekati s reformom strukovnih škola

02.07.2022.
u 23:42

Nisu nas osvijestili rezultati državnih matura tijekom posljednjih 13 godina koji su itekako pokazali nerazmjer zaključnih ocjena u odnosu na rezultate ostvarene na donedavno jedinom ispitu u hrvatskom obrazovnom sustavu kojim se bez ikakve subjektivnosti procjenjuje znanje učenika

Komentara 21

DU
Deleted user
00:16 03.07.2022.

I ja sam nekad radio.Sad sam se uclanio u Stranku.Sad nemam vremena raditi.

PR
prokurator
01:57 03.07.2022.

tužna je zemlja koja svake godine konstatira koliko kojih struka nedostaje, i tako u nedogled. kao da se preko noći može napraviti to što fali, a za par godina (koliko traje školovanje) će faliti nešto drugo. takva zemlja nema minimum dugoročnijeg promišljanja i planiranja. to je tipična odlika neuređenih plemenskih društava.

VJ
vjerni86
07:05 03.07.2022.

pa ako su tako veliks stimulacije i kasnije super dobes place za primjer narodu neka politicari upisu svoju djecu i unuke u stukovne skole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?