Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILI SU SVE!

Nesvakidašnja najava gosta: NU2 objavio fotografiju torza

Aleksandar Stanković
Foto: screenshot HRT
1/3
07.05.2020.
u 12:15

Na upite je li riječ o tijelu voditelja Aleksandra Stankovića, 'NU2' samo je šaljivo odgovorio "Prije 20 godina" i oduševio mnogobrojne pratitelje.

Službena Facebook stranica HRT-ove emisije ''Nedjeljom u 2'' iznenadila je mnogobrojne pratitelje najavom nove emisije. Naime, objavili su sliku golog muškog torza koja predstavlja njihova novog gosta i opisali su ga na krajnje zanimljiv način. 

– Ovo je naš nedjeljni gost. K'o što se vidi, radi na sebi, dolazi iz lokalne sredine, želi ući u Sabor, a nije Darko Milinović. I naravno da je ovo seksizam i da će doći odjeven i da ćemo razgovarati o ozbiljnim stvarima, al rijetko se ukaže ovakva prilika... – naveli su u objavi. 

 


Na upite je li riječ o tijelu voditelja Aleksandra Stankovića, ''NU2'' samo je šaljivo odgovorio "Prije 20 godina" i oduševio mnogobrojne pratitelje.  

Iako se pretpostavljalo kako je riječ o HDZ-ovu Damiru Habijanu, poslije je objavljeno kako je riječ o gradonačelniku Svete Nedjelje Dariju Zurovcu. 

 

 

Komentara 17

Avatar patriot-2010
patriot-2010
14:17 07.05.2020.

Zar još netko gleda Nu2? Romano Bolković se sada gleda...

PR
Profil
14:15 07.05.2020.

Nu2 je postala nevažna, irelevantna emisija. Pravi i interesantni ljudi tamo više ne dolaze i na ovakav način se pokušava podignuti rejting emisije. To je kao LET 3. Nevažni band koji se skidanjem i ispuštanjem plinova pokušava domoći javnosti.

DR
DrugZoka
13:51 07.05.2020.

Kako jadno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije