Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibensko-kninski HDZ
Povratak na članak

Dujić: U županiji stojimo nikad bolje, u Kninu nikad gore

Šef šibensko-kninskog ogranka HDZ-a Nediljko Dujić tvrdi da je moguće i da se neće ići na raspuštanje čitavih odbora stranke

Komentari 4

BI
binki
09:49 03.08.2017.

Rimac je cajkuša i lopina a ovaj u zg gospodin doktor. Shvačaš razliku? Vjerojatno ne.

VL
JA
jadrmatic
10:43 03.08.2017.

Jel, a kako je prošla HDZ partija tamo gdje je lažljivi briseldžija slagao liste: Zagreb, Osijek, Rijeka, Varaždin...

VL
GA
Gastarbeiter2
11:31 03.08.2017.

U Kninu izgleda više ne prolazi "kruha i igara (Thompsona)"! HDZ Knin i nije važan sa tim silnim problemima koje su tamo napravili. Pa oni su sretni da du se riješili Knina i da se mogu okrenuti tamo gdje su novci. Tako da je gospodja Rimac klasično "žrtveno janje (ovca). Pametnom dosta!

VL
JO
jocorluka
08:22 03.08.2017.

Zagrebački hdz osvojio 5.1 % i hdz u zagrebu sve dobro a u Kninu 40% i to loše i raspuštaju organizaciju;dakle to se radi o čišćenju političkom i ideološkom,dakle udbaške strukture hoće da učvrste vlast u hdz u tome grmu leži zec.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.