Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE PRITUŽBE IGRAČA I Puljanin Janko Kumlanc tvrdi da je zakinut na strugalici

Neću vještake Hrvatske lutrije!

26.09.2006.
u 17:21

Nakon čitateljica iz Orebića i Zagreba, Večernjem listu obratio se još jedan nezadovoljan vlasnik srećke. Janko Kumlanc, 35-godišnji privatni poduzetnik iz Pule, drži da je možda i njegova srećka dobitna.

Moj otac Janko i ja kupili smo srećku 8. rujna u pulskom Getrou. Otac je noktom zagrebao listić i odmah smo uočili da u jednom polju nije vidljiva brojka dobitka. Kako je na dva polja bilo tiskano po 200.000 kuna, a treće je polje ostalo gotovo nevidljivo, sumnjamo da je i u trećem polju 200.000 kuna.

Od Hrvatske lutrije dobio sam odgovor da je kontrolnim kodom na CD-u ustanovljeno kako naša srećka nije dobitna. Najprije sam tražio da mi savjetuju vještaka, no sada i ne želim njihova stručnjaka. Angažirao sam odvjetnika koji će kontaktirati sa svojim kolegom koji zastupa gospođu iz Orebića. Bilo bi dobro da, skupa s gospođom iz Zagreba, angažiramo neovisnog vještaka i tužimo Lutriju.

Bojim se da je cijela serija neispravna, a već pomišljam da su brojke namjerno slabo otisnute da ljudi, kad malo jače zagrebu, ne vide što su dobili!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije