Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Švaljek
Povratak na članak

Neću nikoga podržati u drugom krugu, moji birači glasovat će po savjesti

Čestitam  onima koji su ušli u drugi krug, a to nisam ja. Ovo što smo ostvarili je izuzetan rezultat. On nije dovoljno dobar ali je izuzetan, poručila je Švaljek

Komentari 7

HR
Hrabraja
23:56 21.05.2017.

Kao sto sam rekla, nije problem u Svaljek nego u tome sto se skompala s Nepostojecom strankom HSLS.

VL
Avatar anemicni_pinokio
anemicni_pinokio
09:53 22.05.2017.

Dok je starog zeljeza u ZG Miki fontana ce biti gradonacelnik, nema vjernijeg glasaca od cige koji je od grada dobio staro zeljezo.

VL
BK
branko-kockica
07:43 22.05.2017.

Pa tvoji birači nemaju savjest.

VL
LP
ljerka.p2911
02:24 22.05.2017.

Baš ljepo od nazovi gďe Švaljek. Ko fol fina, za rukicu je doveo Bandara, a ona prvom zgodom nož u leđa i sad vrlo principjelno neće opet za Bandića jer, kao eto, ne djele haha iste vrijednosti. U stvari too je istina. Ne pamtimo da je Bandić kontroverzan ko što je, ikad ikom zabio nož u leđa, za razliku od ove fine, nježne i principijelne švaljekice. Fuj A da je muža potrčala taka sva fina i poštena uhljebiti - je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.