Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolje da je čekao

Trčala maraton, a onda je dečko učinio nešto zbog čega su ga mnogi osudili!

Prosidba
07.11.2018.
u 10:12

Na newyorškom maratonu zaustavio svoju djevojku koja je trčala i – kleknuo

Kaitylin Curran prvi put je sudjelovala na newyorškom maratonu za koji se pripremala više od godinu dana. Nakon prijeđenih 16 kilometara, iscrpljena i znojna, među 50 tisuća trkača i mnogobrojnih promatrača, Kaitylin je primijetila svog dečka.

Naravno, potrčala je pozdraviti ga. U tom trenutku, njezin dečko je preskočio pregradu, kleknuo i zaprosio je.

Video prosidbe postao je viralan i naravno, internet je podijeljen oko reakcija, ali prevladava mišljenje kako je nikako nije trebao prekinuti u trčanju maratona za koji se dugo spremala.

Što se Kaitylin tiče, pristala je i nastavila trčati. Ipak, savjet za sve muškarce koji planiraju prosidbu – razmislite dvaput na koji ćete način to napraviti, inače biste mogli postati virtualni hit.

>> Pogledajte kako dva policajca popravljaju automobil (autor: Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija)

 

Ključne riječi

Komentara 6

SA
samograd
10:22 07.11.2018.

Hvala na ovom viralnom članku koji je uzburkao internet i donio nam pregršt životne mudrosti prožet športskim duhom.Naime,nisam morar kuhati jutarnju kavu "potjerušu"kad sam pročitao pojurio sam na školjku .Nažalost to nisam snimio al budem drugi put, pošto u novinama preovladavaju vijesti koje potiču probavu ,hvala na uštedi!!

TU
turbolet
12:54 07.11.2018.

Kratenčina, očito misli da je to najvažnija stvar na svijetu. Među najvažnijim i je ali cura se pripremala godinu dana i to je jedna od najvažnijih događaja, po meni on je pokazao svoju posesivnu stranu koja nije dobra Ili je kreten.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
18:02 07.11.2018.

Stvarno, koliko moras biti glup da tako nesto napravis curi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije