Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemilosrdni kinezi

Nećete prodati kuću? OK, onda ćemo cestu asfaltirati oko nje

cesta oko kuće (1)
Foto: Reuters
1/7
22.11.2012.
u 16:38

Kineski bračni par sad živi u kući s jedinstvenom okućnicom, glavnom gradskom prometnicom

Kineske su vlasti nemilosrdne. Nećete prodati svoju kuću? U redu, onda ćemo cestu asfaltirati oko nje. Tako je to bilo u kineskom gradu Wenlingu u provinciji Zhejiang. 

Stariji bračni par odbijao je potpisati ugovor koji će graditeljima dati mogućnost da sruše njihovu kuću kako bi napravili cestu. Tvrdili su da novac koji su im nudili nije dovoljan za gradnju nove kuće. 

Sada žive u kući s jedinstvenom okućnicom, glavnom gradskom prometnicom. 

Jedna je cesta i u našoj Pleternici dobila sasvim nove konture jer vlasnik traktora nije htio pomaknuti vozilo kad su došli radnici!

>>Asfaltirali cestu oko traktora jer ga vlasnici nisu htjeli maknuti!

Komentara 22

MA
MarMara
17:10 22.11.2012.

Ma gdje je bio Milanče Linić i kukuriku bilo bi bez milosti ali u jednoj ultra komunističkoj Kini vidite i sami da je drugačije no li u Hrvatskoj, Kod nas su rušili i ruše a i harač nameču, a ovi crveni maloumnici uništavaju sve što je sveto u Hrvatskoj jao njima KUKURIKU finog li imena samo pa ga je i moj pjevac počeo prezirat pa slušam stalno KoKoKo jer jadan nema izbora za budučnost.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
17:22 22.11.2012.

Uopće nisu nemilosrdne! Ja bih očekivao da u komunističkoj Kini takav "neposluh" riješe deportacijom u logor ili čime gorim. Zamislite kod naše tobožnje demokracije da vam se kuća nalazi na planiranom putu i ne želite svoje prodati. Jeste sigurni da bi vam asfaltirali oko kuće ili bi vam vjerojatnije "spakovali" na kakav drugi način uz neizostavni i sveprisutni kordon policije? Kina je, sudeći po ovome, slobodnija od nas.

OB
-obrisani-
16:53 22.11.2012.

auu kad ovo 8 svjetsko čudo vidi Slinić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije