Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐA U ČAKOVCU

Nećakinji otkrio gdje drži ključ od sefa pa ostao bez 1,8 milijuna kuna

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
11.07.2020.
u 20:59

U svibnju ove godine, nakon što više nije mogla doći do ključa, pomoću raznog alata pokušala je nasilno otvoriti sef, no nije uspjela.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 28-godišnjakinje zbog teške krađe i pokušaja teške krađe.

- Postoji osnovana sumnja da je 28-godišnjakinja od kraja 2017. do veljače 2020. godine u stanu njezinog ujaka u Čakovcu, iskoristivši činjenicu da je ujak imao povjerenje u nju i da ju je upoznao s postojanjem skrivenog sefa u potkrovlju stana u kojem se nalazi veća količina novca, kao i s mjestom na kojem je pospremljen ključ sefa, u najmanje deset navrata potajice uzimala ključ i uzimala novac iz sefa. Tako je uzela i zadržala oštećenikov novac u ukupnom iznosu od oko 240.000 eura, u protuvrijednosti više od 1.800.000 kuna - kažu u DORH-u.

U svibnju ove godine, nakon što više nije mogla doći do ključa, pomoću raznog alata pokušala je nasilno otvoriti sef, no nije uspjela.

Ključne riječi

Komentara 1

SO
Sotona
11:42 12.07.2020.

U svibnju ove godine, nakon što više nije mogla doći do ključa, pomoću raznog alata pokušala je nasilno otvoriti sef, no nije uspjela. Siroče jadnica ,nije imala nikoga za svjetovne nije se sjetila na vrijeme da napravi sebi jedan ključuč Nadalje ne znam jer ima dobru priču za obranu spremnu ? kome je on još otkrio gdje je ključ od sefa ? kako može dokazati da se radi o tolikoj sumi Ja koji doma imam 1000 eura katkada pa posjedujem kameru ( 5 komada) da mi čuvaju okoliš parking i mačke .....Toliko je svijesna da naravno ne mora vratiti ni lipe ako je dobro spremila . Jer novac se izgubi skrije o drugi nađu nestane i potroši se u raznim kockarnicama . Kazna ; ako ?? slijedi ako se ne zna braniti da je ujak davao veliki dio sam lovu za sex a sada traži povrat ! Tu treba smo malo mašte i sve je OK. Ako se ne radi o a izgleda o teškim naivčinama na obje strane !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije