Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadni preokret

Nećak promijenio iskaz: Nisam ja ubio ujaka, nego ujna Slađana

\'virovitica - 060711 - sladjana novoselnik  Snimio: Maja Santosi/Pixsell\'
Maja Šantoši/Pixsell
03.09.2012.
u 18:47

Maloljetnik, koji je s ujnom bio u vezi tri godine, prije je tvrdio kako je on sam ubio ujaka kad ga je napao u ispadu ljubomore

Suđenje za ubojstvo Domagoja Novoselnika prošlog ljeta u Vrsniku na Hvaru, zbog kojega se sudi njegovoj supruzi Slađani Novoselnik i njihovu maloljetnom nećaku, nastavljeno je na Županijskom sudu u Splitu nećakovim iskazom.

Vrata sudnice za javnost su zatvorena, ali navodno je nećak svojim iskazom izazvao prevrat u sudnici. Izjavio je da nije on ubio ujaka, kao što je dosad govorio, nego da je to učinila ujna Slađana. Mijenjajući obranu, opovrgnuo je time sve ono što je dosad izjavljivao, da je ubio ujaka u samoobrani nakon što ga je on u ispadu ljubomore napao. Slađana je tvrdila kako je tijekom ubojstva spavala nakon čaše šampanjca i da nije znala što se događalo. U trosatnom iskazu Slađana je tvrdila kako joj je nanesena nepravda jer je ostala bez muža i završila je u zatvoru.

Dosad nećak nije teretio ujnu s kojom je bio u vezi tri godine. Godinu dana ju je branio, a sada je odlučio iznijeti sasvim suprotnu tvrdnju. To nije odviše čudno s obzirom na to da je Slađana lagano svaljivala krivnju na njega ispričavši kako se nećaku žalila na supruga, ali nije mogla pretpostaviti da je on spreman na ubojstvo. Komentar o novoj obrani koju je jučer iznio maloljetnik nismo uspjeli dobiti od njegovih odvjetnika.

Optužnica nećaka tereti za ubojstvo iz osobito niskih pobuda, a Slađanu Novoselnik za poticanje na ubojstvo. Dokaže li im se krivnja, malodobnik može biti kažnjen s deset godina zatvora, a Slađana bi mogla dobiti i četrdeset godina.

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:08 03.09.2012.

Puuuklaaa ljubav....

UM
Umjereni
20:07 03.09.2012.

Toliko o tome koliko je dobro policija obavila očevid i ostalo.

VN
van ness
19:04 03.09.2012.

Sladjana je zasladila tri zivota, a ostatak svojega ce provesti u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije