Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJILI POTVRDE

Ne zna se koliko je djece posvojeno iz Afrike: Zašto je sud u Zlataru tajio posvajanja iz Konga?

Emica Elveđi/PIXSELL
21.01.2023.
u 06:48

Prema našoj anketi, u svih 17 sudova koji su priznavali međudržavna posvojenja praksa je bila jednaka

Ključne riječi

Komentara 25

HR
hrza
06:58 21.01.2023.

Pravo pitanje je koliko je posvojene djece završilo na preprodaji i postalo roblje?

BE
Berri
09:33 21.01.2023.

Jedan potpuno anonimni policajac iz Ndole, pograničnog grada u Zambiji uspio je ono što nitko iz Hrvatske nije iz bio u stanju učiniti. Uzdrmali su temelje hrvatskog pravosuđa, kompromitirali su Ustavni sud (uhićena je viša upravna savjetnica na tom sudu), Vrhovni sud (Predsjednik Dobronić se naputcima uključio u aferu), i na desetke općinskih sudova s naglaskom na Općinski sud u Zlataru. Nitko od službene hrvatske vlasti ni riječi. Ni Plenković, ni Milanović. Čak se ni sudac Turudić koji inače vrlo britko komentira važne društvene događaje i anomalije nije usudio progovoriti. Nema ni Nobila, ne čuje se Jadranka Sloković, zbog ovog slučaja svi su u strahu. Sve zbog anonimnog policajca iz Zambije koji nije dobio svojih 50 dolara, pa je odlučio prijaviti krijumčare djece.

AA
Aartur
08:35 21.01.2023.

Zašto je sud tajio posvajanja? Jer je bio u službi kriminalaca koji su trgovali djecom. Da zambijska policija nije odradila svoj posao, rabota bi se nastavila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?