Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sviđaju li vam se?

Ne zna se koji je očuvaniji: Oldtimeri prodefilirali Zagrebom

Old school desant  (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
22.09.2013.
u 13:31

Old school desant je manifestacija koja od 2007. povezuje veliki broj klubova vlasnika starodobnih vozila iz Hrvatske i inozemstva u jednu cjelinu

S parkirališta na zagrebačkom Prisavlju kod zgrade popularno nazvane Kockica stotinu povijesnih vozila u zajedničkoj akciji 7. Old school desant Ferdinand Budicki krenuli su u vožnju gradom preko Mikulića, Šestina, Granešine i Markuševca .

Old school desant je manifestacija koja od 2007. povezuje veliki broj klubova vlasnika starodobnih vozila iz Hrvatske i inozemstva u jednu cjelinu te inicira jedan novi moment tehničke kulture i promovira unikatnu turističku manifestaciju grada Zagreba.

Na Desantu su sudjelovali: Buba klub Zagreb, BMW klub, Citroen klub Croatia, Fico fan klub, Mini klub Zagreb, MZ klub, Mercedes klub, OTK Ozalj, OTK Varaždin, OTK Zagreb, Old school forum, Vespa klub Croatia te veliki broj drugih klubova i individualaca.

>> Predivni oldtimeri na Weekend Media Festivalu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije