Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ GA NEMA

"Ne vjerujem da ga u mjesec dana nitko nije vidio"

07.02.2002.
u 00:00

ZAGREB - Željko Maurović Ustaša (45) prije mjesec dana otišao je iz svog stana na Jarunu i od tada mu se izgubio svaki trag. Iako je njegova supruga Ana nestanak prijavila policiji te dala oglas u novine, u mjesec dana nitko joj se nije javio.

- I ja i djeca već smo očajni i svašta nam prolazi kroz glavu. Nevjerojatno mi je da ga nitko nigdje nije vidio i o njemu ništa čuo. Posljednji ga je vidio Nenad Milanković, s kojim je otišao u Veliku Goricu pogledati građevni materijal. Milanković se vratio, kazavši da su na Savskoj sreli Željkova prijatelja. Prema njegovim riječima, Željko je presjeo u prijateljev automobil i od tada mu se gubi svaki trag. U tu priču ne vjerujem, a kad je nestao zvala sam ga mobitelom. Zvonio je dok mu se nije potrošila baterija, no, nitko se nije javio - kaže A. Maurović.

U policiji pak kažu da se za Maurovićem još traga.

Kad je nestao, Maurović je na sebi imao sivu vestu na kopčanje, crne hlače i cipele i crnu kožnatu jaknu. Visok je 178 cm, jake građe, iam crnu kratko ošišanu kosu i tamne oči. Obitelj još jednom moli sve one koji nešto znaju o Ž. Mauroviću ili su ga negdje vidjeli da se jave na telefone 3832-928 i 3832-988 te na 92. (ija)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije