Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Tandara

Ne uvlačite HVIDRA-u i mene u medijske špekulacije

ante tandara
Foto: Borna Filić/PIXSELL
03.02.2016.
u 15:28

"Hrvatski ratni vojni invalid Ante Tandara, niti osobno a niti u svojstvu predsjednika HVIDR-a Grada Zagreba kojoj sam na čelu, s navedenim osobama ne dijeli srodna svjetonazorska niti politička načela"

Ante Tandara, predsjednik zagrebačke HVIDRA-e, potpisao je priopćenje koje se odnosi na medijsko praćenje druženja bivšeg ministra branitelja Predraga Freda Matića i Josipa Klemma na njegovoj vikendici. Pripćenje donosimo u cijelosti:

"Vezano na izuzetnu medijsku pozornost i raznolika politička tumačenja braniteljskog druženja u vikendici predsjednika udruge Specijalne policije Josipa Klemma u Svetoj Nedelji, želim javno priopćiti da sam u svojstvu predsjednika Zajednice udruga HVIDR-a Grada Zagreba, od strane domaćina bio pozvan na zajedničko druženje ratnih suboraca i prijatelja. Radovao me zajednički susret s mojim ratnim prijateljima, domoljubima i suboracima; Dražimirom Jukićem, Stivom Culejom, Mladenom Markačem, Antom Deurom, Darkom Katušom…

Pošto su se zajedničkom braniteljskom druženju u jednom trenutku priključili bivši ministar branitelja Predrag Matić i SDP-ovo funkcioner Franko Vidović, želim pojasniti medijske netočnosti o mogućoj zajedničkoj kohabitaciji s navedenim osobama. Hrvatski ratni vojni invalid Ante Tandara, niti osobno a niti u svojstvu predsjednika HVIDR-a Grada Zagreba kojoj sam na čelu, s navedenim osobama ne dijeli srodna svjetonazorska niti politička načela. Stoga od hrvatskih medija očekujem da mene osobno, te HVIDR-u Grada Zagreba kojoj sam na čelu, ne uvlače u novinarske i medijske špekulacije o nekom imaginarnom zajedništvu suprotnih političkih i svjetonazorskih svjetova.

HVIDR-a Grada Zagreba svoja programska načela u provedbi zdravstvenih, rehabilitacijskih, psihosocijalnih i srodnih programa potpore na sveopćem boljitku i snaženju ponosa hrvatskih ratnih vojnih invalida, zasniva na osvjedočenim vrijednostima Domovinskog rata i uzajamnog domoljubnog zajedništva."

>> Klemm: Nije to tajni sastanak, nismo sekta. Matić: 'Politiko, što si nam napravila'

Komentara 13

SO
Somelier
16:05 03.02.2016.

Zato gospodine Tandara ja ti zamjeram što nisi tu dvojicu popljuvao tamo kada su došli ili onoga koji ih je pozvao. Ako ih je Klem pozvao onda bi bilo dobro da se svi od njega ogradite a pogotovo Glogoški i HRVI jer im je nanio nenadoknadivu štetu.

KR
kruško1
17:50 03.02.2016.

Predsjednče puna podrška,samo naprijed .HVO Herceg -Bosne

BJ
Bjelovar112
16:04 03.02.2016.

Tandara uz dužno poštovanje kada si vidio da su ova dvojica došla što se nisi digao i otišao kući ? E rođo sa kim si za stolom poslije je ba ## nema kajanja .Zašto Jopa nije bio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije