Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anita Šupe
Povratak na članak

Ne treba se bojati mesa i jaja, gore su krafne i hrenovke u tijestu

Anita Šupe koja je diplomu zaslužila na sveučilištu u Göteborgu razbija mitove o namirnicama koje se u suvremeno doba smatraju štetnima

Komentari 7

DU
Deleted user
20:38 28.09.2014.

Moja su strast špek i svinjska mast!

VL
NT
nije_to_samobor
22:09 28.09.2014.

Tehnološki obrađen špek s stanovišta debljanja nije opasan ali je opasan s stanovišta kemije salamurenja koja je vjerojatno po posljedicama opakija od same debljine. Nitriti, nitrati, konzervansi, stabilizatori tek su početak ove izuzetno ubojite "umjetnosti".

VL
MB
Marlon Brando
09:14 29.09.2014.

Ak za ovakav zaključak treba diploma,onda to sveučilište i nije nekog renomea...

VL
Avatar eti
eti
11:29 07.10.2014.

Na LCHF-u sam oko dva mjeseca i do sada vidim samo dobrobiti ove prehrane. Nestala je nadutost i bolovi u crijevima koja je trajala godinama, a za što optužujem gluten, osjećam se bolje, zdravije i imam više energije nego prije.

VL
Avatar Radoboj_
Radoboj_
23:38 28.09.2014.

Šuplja teorija gospođe Šupe. Zapadni nutricionizam star je 150 godina, a kineski i indijski nekoliko tisuća godina. A oni preporučuju voće, povrće i žitarice. Kuhano i sirovo! Pečeno i prženo samo u tragovima. Jasno da gospođa Šupe ide niz dlakuu Balkancima, ali to ne znači da ne treba upozoriti na njezinu opasnu rabotu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.