Ne treba se bojati mesa i jaja, gore su krafne i hrenovke u tijestu
Anita Šupe koja je diplomu zaslužila na sveučilištu u Göteborgu razbija mitove o namirnicama koje se u suvremeno doba smatraju štetnima
Komentari 7
Tehnološki obrađen špek s stanovišta debljanja nije opasan ali je opasan s stanovišta kemije salamurenja koja je vjerojatno po posljedicama opakija od same debljine. Nitriti, nitrati, konzervansi, stabilizatori tek su početak ove izuzetno ubojite "umjetnosti".
Ak za ovakav zaključak treba diploma,onda to sveučilište i nije nekog renomea...
Na LCHF-u sam oko dva mjeseca i do sada vidim samo dobrobiti ove prehrane. Nestala je nadutost i bolovi u crijevima koja je trajala godinama, a za što optužujem gluten, osjećam se bolje, zdravije i imam više energije nego prije.
Šuplja teorija gospođe Šupe. Zapadni nutricionizam star je 150 godina, a kineski i indijski nekoliko tisuća godina. A oni preporučuju voće, povrće i žitarice. Kuhano i sirovo! Pečeno i prženo samo u tragovima. Jasno da gospođa Šupe ide niz dlakuu Balkancima, ali to ne znači da ne treba upozoriti na njezinu opasnu rabotu.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Moja su strast špek i svinjska mast!