Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Gandhi sa suzavcem'
Povratak na članak

Tko je Albin Kurti: Kosovski "Che" spreman preuzeti vlast

Pokret je začet kao otpor mladih prema vladajućim elitama i stranim utjecajima na poslijeratno Kosovo.   Samoodređenje od 2011. bilježi sve bolje rezultate na izborima, a na onima prošle godine postaje najjača stranka.

Komentari 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
19:49 15.02.2021.

Kosovski "Che" spreman preuzeti vlast i iz Kosova napraviti jednu od vodečih snagarbalkanske regije od Tirane i Skopja do južne Europe i čvrste schengenske žilet žice na Bregani.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
19:34 15.02.2021.

Albina je od Albina... Samo žensko..

VL
SA
SamoIstina
19:43 15.02.2021.

Poslije ratnika, domoljuba, pobjednika, na redu su dezerteri i izdajnici, sluge loših gospodara. Kosovari, želim vam sreću, no nadam se da ćete i vi to prepoznati. Volio bih radi vas da sam u krivu!

VL
CA
Cackalica
19:48 15.02.2021.

Dragi moj Albin kurti sto te majka nije u hrvatskoj rodila mada i mi hrvati se tobom ponosimo da malo nase lopove u hr uzdrmamo puno srece i zdravlja za tebe poznaju se ljudi i domoljibi sretno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.