Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na 164 stranice!

Ne propustite veliki trobroj Večernjeg lista: Donosi i uskrsni prilog, Obzor, magazin Living...

Cover za uskrsni trobroj
02.04.2021.
u 17:43

Svoj trobroj Večernjeg lista možete od subote nabaviti po cijeni od 10 kuna dok je cijena paketa s bogatim magazinom Living 15 kuna.

Večernji list čitateljima za uskrsne blagdane donosi veliki trobroj, u kojem će svatko moći pronaći nešto za sebe i to na čak 164 stranice.

Među bogatim sadržajem trobroja koji će se na kioscima pojaviti u subotu, tako će se moći naći intervjui s ministrom financija Zdravkom Marićem, bivšim predsjednikom Vlade Franjom Gregurićem, glazbenikom Rambom Amadeusom, ali i analiza "Ruši li predsjednik Zoran Milanović binarnu Hrvatsku ili gradi nove stereotipe".

Pored 32 stranice najrelevantnijeg političkog priloga Obzor u trobroju donosimo i uskrsni prilog, u kojem ćete naći reportažu iz međugorskog samostana: "Kako se peku hostije? Franjevke Krista Kralja: Do pandemije smo ih pekle i 20 tisuća dnevno."

U istom prilogu donosimo i poruku teologa Frane Prcele: "Ne preskačimo Veliku subotu! Njeno shvaćanje učvršćuje vjeru" te priče o običajima hrvatskih krajeva, o Uskrsnuću u umjetnosti, o Bazilici Kristova groba...

Uz redovno subotnje izdanje na 80 stranica s uskrsnim prilogom i Obzorom, donosimo i novi broj magazina Living na 84 stranice.

Svoj trobroj Večernjeg lista možete nabaviti po cijeni od 10 kuna dok je cijena paketa s bogatim magazinom Living 15 kuna.

Sretan Uskrs uz kvalitetno štivo želi vam vaš Večernji list!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
08:27 03.04.2021.

Samo nam treba da nam na sveti Uskrs ovo petparacko smece od novina nudi napise o leftardu Rambu i domacoj komunjari s Pantovcaka. Narod u RH stvarno je posadrcao totalno.

DU
Deleted user
10:24 03.04.2021.

Uh kako sam mogao zaboraviti , odmah idem kupit , da vidim pravu istinu .

Avatar Jopa
Jopa
09:31 03.04.2021.

Da ga dobijem besplatno ode za ogrijev... 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije