Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ne propustite prvi broj novog priloga Večernjeg lista – Dom&Vrt

domivrt
VL
PR
Autor
PR članak
29.10.2012.
u 16:17

U prvom broju pozabavili smo se uređenjem dječjih soba, a naša suradnica Izabela Galović Ninić dala je svim roditeljima deset savjeta kako što bolje i učinkovitije iskoristiti prostor namijenjen za dječju sobu.

Njegujući svoju tradiciju, ali i prateći trendove, Večernji list objedinio je i nadogradio svoja dva uspješna priloga, Kvadrat po mjeri i Vrt, u novi jedinstveni magazin za umijeće življenja Dom&Vrt. Magazin, koji će u sklopu Večernjeg lista izlaziti svakog četvrtka donosi vam novosti iz svijeta graditeljstva, arhitekture, dizajna, uređenja okućnice, balkona... kao i obilje korisnih savjeta.

Surađujući s vodećim stručnjacima, savjetujemo vam kako urediti dom, učiniti ga ljepšim i udobnijim mjestom za život vas i vaše obitelji. Zavirili smo u domove običnih obitelji koje s puno ljubavi, i ne nužno puno novca, imaju spektakularne domove. Slobodno ukradite njihove ideje, neće se ljutiti, a nećemo ni mi, jer cilj vam je biti inspiracijom, pokazati da se s puno volje i malo novca mogu napraviti senzacionalne stvari. Samo se trebate odvažiti i krenuti na putovanje s nama.

Osim toga, praktične i nadasve korisne savjete i dalje će vam davati naša kolumnistica, slavna vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić.

U prvom broju pozabavili smo se uređenjem dječjih soba, a naša suradnica Izabela Galović Ninić dala je svim roditeljima deset savjeta kako što bolje i učinkovitije iskoristiti prostor namijenjen za dječju sobu.

Kupujete li perilicu i/ili sušilicu rublja, donosimo vam presjek proizvoda na tržištu – plus savjete kako se odlučiti za pojedini aparat.
Osim toga, posjetili smo zelenu oazu u središtu Zagreba, s domaćim voćem i povrćem te mnoštvo zanimljivosti i novosti iz svijeta vezanog uz uređenje doma i okućnice.

Budući ste nam vi, čitatelji, vječna inspiracija, nadamo se da će i Dom&Vrt postati vaša inspiracija za ispunjeniji život.

Ne propustite novi prilog Večernjeg lista Dom&Vrt na čak 28 stranica u srijedu 31.10. na svim kioscima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?