Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki izbori
Povratak na članak

Ne prihvaća poraz: Trumpov stožer opet podnio tužbu!

U tužbi se navodi da u pennsylvanijskom sustavu glasovanja poštom "ne postoji transparentnost i mogućnost provjere kakva postoji za glasače koji glasuju na biralištu".

Komentari 42

EL
elcroata283
07:59 10.11.2020.

Pa zasto bi on priznao porz kada su u ovim izborima zabiljezeni bezbrojne nepravilnosti: od glasovanja na tisuce mrtvih, do onemgucavanja pracenja izbornog procesa i vrecama dopisnih glasova koji su bili "postdated".

VL
Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
07:38 10.11.2020.

Trump je među zadnjima koji se odupire bandi globalističkih kriminalaca koji guše demokraciju slobodu govora i mišljenja.

VL
QW
qwertz
12:32 11.11.2020.

Za sve zaostale koji ne razumiju profil psihološki poremećene osobe, imate danas članak u Washington postu, poštar je priznao da mu je naloženo da mijenja datume na kako bi ispalo da su nevaljani glasovi. A daj razmislite vi bolesnici koji tvrde "da da, ima snimka kako se nešt neispravno radilo", koja bi budala pred kamerama radila promjene kad SVI znaju da su kamere posvuda i da, znaju da ima i skrivenih. To je doslovno scena koja je postavljena i snimljena kako bi ispalo da nije sve regularno. Problem je što će se to dokazati (već se dokazuje), a i dalje će biti onih koji će misliti da je Trump normalna osoba koja je pokradena. I na ovo će netko reć da sam ja taj koji ne vidi, blabla, ok...evo onda čekajmo i ne se*imo više svi pa kad njihov ustavni sud sa sucima koje je sam Trump postavio odbije njegove optužbe onda ponovo počnimo pisati, ajde. Evo ako ja budem u krivu, ma "GO Trump!", najbolji je onda, uspio je čak i da ga ne pokradu i skidam mu kapu.

VL
MA
Marsi
15:51 31.12.2020.

Uhvatili smo tu "demokratsku" bandu u Arizoni kako vara na sve moguce nacine. Stotine tisuca laznih glasackih listica je u pitanju.

VL
SI
sisavac
08:37 11.01.2021.

vidimo da velikoj većini ljudi nije jasno na što se trump ljuti. pa da pojasnimo. vodiš prilikom brojanja glasova čitavo vrijeme, al kad počnu pristizati glasovi predani poštom, ti počinješ drastično gubiti, jer 95% tih poštanskih glasova je za bidena. uzorak glasača se ne mijenja s tehnikom biranja, tu moramo biti jasni. prilikom brojanja glasova poštom, nisu se provjeravali podaci, potpisi. radi se o milijunima glasova, to nije mala stvar. priprema za ovo trajala je 4 godine. i provedena, sve usklađeno, protiv bidena na fejsu i tviteru ni jedna riječ nije prošla, sve brisano, jer 'nije provjereno'., dok se protiv trumpa bilo tko mogao nabaciti blato i to nije brisano, mada isto nije provjereno. ovaj posao, ove izbore, odradile su društvene mreže i nešto manje mediji, svi upregnuti u demokratska kola. neki deal postoji, oni će od demokrata dobiti nešto zauzvrat. korporacije nikad ne rade nešto bez dugoročnih ciljeva, zaštite interesa i povećanja profita. sloboda govora pretpostavlja kritiku, koja je dijelom i optuživanje. s obzirom na to da političari uglavnom imaju imunitet, oni se olako hvataju optužbi, kako bi protivnika diskreditirali, i do ovih izbora je to bila normalna procedura. s obje strane. ovaj put se dozvolilo jednoj političkoj stranci, u dvostranačkom sustavu, da ima sve adute. drugog su blokirali. demokrati su uz takav vjetar u leđa jedva pobijedili, broj elektorskih glasova ne održava realni odnos broja glasova. fejs i tviter su se zaigrali.

VL
PR
prokurator
22:57 10.11.2020.

dosadnoooooooo

VL
Avatar dzambo
dzambo
04:08 10.12.2020.

A danas je poceloi istraga i za Bidenovog sina i ''lovu'' koju je dobija od Kineza....po dosad objavljenim dokumentima prilicno je love dobija od Kineza ''ispod zita''...a citava Amerika je vidjela sta je i on izjavio uzivo na TV intervuju....bit ce ''veselo'' ovih dana i vremena....a Bidenov sin nije sposoban ama bas nista da radi i sve je povezano za oca mu....to svatko vec odavno zna....a gdje su tek Ukrajinci i njihova lova Bogo mili...

VL
PR
Prat
09:23 13.11.2020.

Amere je Kina rasturila iznutra. To bit uglavnom. Ovdje se uglavnom raspravlja o metodama.

VL
MA
Marsi
17:30 01.01.2021.

Sada je u Trumpov tim pristigao i Jovan Pulitzer. Laz ,prevara i krada 'demokrata' ubrzano se razotkriva. Nema sanse da onaj kreten Biden bude nas predsjednik...

VL
MX
Mister X
16:16 08.01.2021.

Trumpov stožer i republikanci podignuli su brojne tužbe za navodne izborne nepravilnosti. U Georgiji i Michiganu one su već odbačene. Ako ispravno prevodimo onda se radi o sljedečem ( nisu ih htijeli = smiejli suci ni uvažiti a kamoli preispitati !) ! To je to i zato je došlo do kulminacije revolta jednog jakog Predsjednika i tipa muškarca kakavog Amerika nije i neče nikada imati ; kjoji jevjerovao u poštene izbore . Pored medija koji su svi kupljeni i organizirani cijelo vbriojeme protiv Njega kao Putin ga je postavio . I dlje če poslje nejga vladati pravi političari za nobelove nagraded to su smo tipove koji su ljigavi i znaju dobro lijepo pričati za javnost a praksa je nobelova nagrada za mir dobričini i poslušniku Huseinu Obami ( Ipak koliko ono ode u Nebo i Alahu kroz njegovu politiku 300.000 ili neznam netko je probao brojiti to se zna dobro zanemariti. Ali ovaj Tramp nije normalan neče da ratuje i zna se njemu je odbrojilo . Čak dolazi isa glupostima da se več bnakon smo 20 godina vrate iz Afganistana a nisu ga uspijeli pobjediti ... Moir4aju još 20 da ih tamo demokratiziraju, jer Afgani jako sporo shvačaju slobodu koju im stalno Ameri nude i prezentiraju ....

VL
MX
Mister X
21:22 13.11.2020.

Ne prihvaća poraz: Trumpov stožer opet podnio tužbu! Tako se to radi legalno i da se se zna da je Biden uz pomoć Kineza pobijedio ( Trampa su za-mrzili ga kao vraga ! i vole mu uvaliti straga !) a!) a on jadan je bez pomoči Rusa izgubio ! Šta ti je demonkracija ...

VL
AU
austrougarskigeneral
10:16 10.11.2020.

trump je izgubio i adio

VL
Avatar dzambo
dzambo
04:02 10.12.2020.

Glavni mediji ovdje kod mene u Americi NEIZVJESTAVAJU zasto je tacno te tuzbe i sta je sta....i jos je ovdje 17 state pridruzilo se tim tuzbama...a jedini razlog je da tih 5 drzava NIJE POSTOVALO legalan zakon za ove izbore i da su to mijenjali nesto prije ovih izbora, A to NISU imali pravo po zakonu....

VL
AA
aabbcc
15:29 10.11.2020.

Treba sacekati pa vidjeti mozda ne prihvaća muljazu, nepravdu,lopovluk i ko zna sta, neka SUD radi svoje.

VL
LA
Lavica7
07:51 10.11.2020.

Sto Ako ispadne da je on kriminalac?

VL
EP
Epil
09:20 10.11.2020.

Zatvorite tog bahatog milijardera, ako nista drugo, bar zbog utaje poreza, samo ga maknite vise!

VL
IR
IraZidovi
07:56 10.11.2020.

Donald Trump je poceo pucati po savovima. On je sebe vidio kao "KRALJA AMERIKE", te je umislio da ce biti okrunjen i da ce njegova djeca preuzeti njegovo kraljevstvo. Izgleda da je Americki secret services, sada najvise zaokupljen, da Trumpp ne napravi neku veliku stetu Americi ili nekome od svoje obitelji ili blizih saradnika. Donald Trump je izgleda mentalno bolesna osoba, koja steti ugledu Amerike i ugledu svoje familije.

VL
CR
CROLINDA
09:02 10.11.2020.

...“Stijene će se pomaknuti i Trump će biti predsjednik bez obzira na to što ste čuli”, rekla je Kerr. “Započet će sve telefonskim pozivom i mogu vam reći, bit ćete šokirani kad vidite koliko iz toga proizlazi otkrivenjem, ali Trump će pobijediti, bit će predsjednik Sjedinjenih Država, sjedit će u tom uredu još 4 godine i Bog će imati svoj put u ovoj zemlji. “ Kerr nije sama. Prorok Jeremiah Johnson vjeruje da je Biden preuranjeno proglašen predsjednikom pa kaže: “Ili je lažljivi duh ispunio usta brojnim pouzdanim proročkim glasovima u Americi ili je Donald J. Trump doista pobijedio na predsjedničkom položaju i svjedoci smo dijaboličkog i zlog plana koji se odvija”. Ranije ove godine, Johnson je podijelio san o Trumpu koji je trčao utrku za koju je vjerovao da je utrka oko izbora: “I na oko 100 metara od cilja, spotaknuo se i pao dolje i nije mogao ustati, mnoštvo ga je pljuvalo, podsmjehivalo mu se i odjednom su dvije starije žene, nekako napravile prolaz kroz gužvu i nadnaravno podigle Donalda Trumpa i pomogle mu da dođe do cilja. Vjerujem da Bog poziva ‘Baby Boomerse’ (generacija rođena između 1946. i 1964. koja čini 20 posto Amerike, op.a) u ovoj naciji da zauzmu stav i vjeruju sa mnom da najbolje tek dolazi “, rekao je Johnson.

VL
CR
CROLINDA
08:53 10.11.2020.

vidjet ćemo - već se događalo - možda nije sve kako izgleda - možda se dokaže prevara

VL
IR
IraZidovi
08:09 10.11.2020.

Hrvati su se divili, Kralju Karadjoedjevicu, koji je poceo sa davanjem Hrvatskih teritorija Talijanima a Ante Pavelic, nastavio, Hrvati su se divili i Titu, koji je naredjivao ubojstva Hrvata po svijetu, Hrvati su se divili i HDZ-U koji je opljackao i unistio Hrvatsku, zato me i ne cudi da se Hrvati dive Donaldu Trumpu, kojega su poceli i suradnici odbijati, FOX news i mnogi investitori.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.