Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Mesić odgovorio Pauletiću

'Ne poznajem čovjeka, ali principijelno ću reći da kad se voda zamuti, govna isplivaju'

stipe mesić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
20.05.2016.
u 15:24

Danas je na to reagirao Stipe Mesić. U izjavi za Radio Dalmaciju Mesić je kazao kako nema potrebu komentirati Pauletićeve riječi jer niti ne zna tko je on.

Nastavlja se uvredljiva polemika u medijima između bivšeg predsjednika Stipe Mesića i zamjenika ministra turizma Roberta Pauletića koji je jučer  na Facebooku napisao teške riječi o Mesiću za kojeg kaže da je ostarjeli političar koji svim silama pokušava zadržati ured 

Između ostalog napisao je da je Mesić "nebitni starčić kojem država više ne može plaćati fatamorganu da je još svjetski važan državnik". 

Danas je na to reagirao Stipe Mesić. U izjavi za Radio Dalmaciju Mesić je kazao kako nema potrebu komentirati Pauletićeve riječi jer niti ne zna tko je on.

„No, principijelno ću vam reći. Kad se zamuti voda, govna isplivaju“, rekao nam je u kratkoj izjavi Mesić.

>> Pauletić i Tepeš oštro o Stipi Mesiću: On je ostarjeli političar

>> Ako treba, zbog zatvaranja ureda ići ću na Sud za ljudska prava! A mogu se i kandidirati za predsjednika

Komentara 87

Avatar TAJSAM
TAJSAM
15:40 20.05.2016.

A Ti si najbolji plivač u HR. Uvijek si se znao zadržati na površini vlasti i kad je bilo desni i kad je došlo do smjene lijevih. Može se kazati da si šampion u plivanju među svima koji vladaju. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar oliver 7
oliver 7
15:37 20.05.2016.

Slazem se .....Zato je i Stipe na povrsini

Avatar Duksi
Duksi
15:45 20.05.2016.

Pun je viceva kao govno vitamina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije