Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantastična djela

Ne, ovo nije fotografija već crtež napravljen kemijskom olovkom!

samuel silva
Samuel Silva
27.08.2012.
u 09:14

Silva kaže da je crtati počeo s dvije godine, a umjetnička djela nastaju običnom kemijskom olovkom marke BIC

Crtati je počeo kad su mu bile tek dvije godine i unatoč izuzetnom umijeću, crtanje je ostalo samo hobi, a za "pravi" je posao odabrao pravo. Samuel Silva (29) iz Portugala za sebe kaže da je tek "običan odvjetnik", no pogled na crteže koje je objavio na DeviantART-u govore da je riječ o pravom umjetniku.

Prvi pogled na djevojku intenzivne crvene kose u krupnom planu prevarit će vas. Ono što izgleda kao upečatljiva fotografija, zapravo je crtež koji je nastao ni više ni manje nego običnom kemijskom olovkom. U redu, ne baš običnom − mladi umjetnik koristi samo one marke BIC.

− Stil sam počeo razvijati sam od sebe još dok sam bio u školi. To su bile obične skice na koricama knjiga i u tom razdoblju uopće nisam bio svjestan koliko je divnih umjetnika koji stvaraju kemijskim olovkama, napisao je Silva na svom profilu na DeviantART-u.

Ostatak njegovih zapanjujuće realističnih crteža pogledajte ovdje.

Za crtež crvenokose djevojke koji je nastao na temelju fotografije mladiću je, kaže, trebalo 30-ak sati. 

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:30 27.08.2012.

Gdje je lektor? * „Ne, ovo nije fotografija već crtež kemijskom olovkom!“ * „Ne, ovo nije fotografija, nego crtež napravljen kemijskom olovkom!“

SA
samograd
09:47 27.08.2012.

zašto večernji list više ne makne ovaj članak gdje rade šerbedžija osuđuje izjavu od izbornika goluže.tko je jeb,,i šerbedžija da ga se tretira ko nekog kralja glumaca i umjetnosti .mičite to ,jer iritira do jaja.hvala ! rade gade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije