Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN ČOVIĆ:
Povratak na članak

Ne očekujem probleme u komunikaciji s Milanovićem, nego potporu

Čović je odmah nakon objave rezultata predsjedničkih izbora uputio čestitku Milanoviću, te je izrazio očekivanje kako će Pantovčak i Banski dvori nastaviti podržavati Hrvate i BiH na njezinu europskom putu

Komentari 2

JZ
jzadra17
22:37 16.01.2020.

Ti si Čoviću u BH izgubio izbore i nisi predstavnik Hrvatskog naroda,jer da su Hrvati htjeli tebe na izbore bi izašlo više od 30%. Dakle nije Komšić pobjedio nego si ti izgubio jer hrvatski narod zna za tvoju vilu i i skretanje toka riječice da bi je izgradio. Tebi ide dobro samo organizacija autobusa za dovođenje kolindinih birača na birališta a sada bi htio suradnju sa Milanovićem.

VL
TO
toplohladno
20:17 16.01.2020.

galji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.