Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOVIJESTI

'Ne može se HDZ obračunavati sa svojim predsjednikom zbog ustupka Mostu'

Tihomir Orešković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.06.2016.
u 18:33

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

Komentara 33

CR
Croilir
19:26 03.06.2016.

Pa nije mu bilo jasno da je stigao na brod luđaka bez pameti i mjere. Sada zna kako se živi in Croatia. Welcome and good bye!!

KU
kunigunda
19:41 03.06.2016.

time pošto više nemaš tima idi, tvoje je vrijeme isteklo nismo te niti znali niti glasali za tebe ali smo te prihvatili misleći da želiš dobro hrvatskoj domoljubna je cijelo vrijeme ucjenjivana od strane mosta , karamarko je trebao bitibiti premijer i ti to znaš, ali je popustio mostu radi dobrobiti hrvatske , i doveo tebe na vlast nisi ni ti kriv nismo tada još znali da je petrov udbaška tvorevina sa svojima i da su tu samo da se ne sprovede lustracija i da sve ostane po starom jer njegovim nalogodavcima paše pljačka hrvatske, idi time hrvatska nije na rasprodaju ono što zaradiš i stvoriš to si ti rasprodaj a ovo je hrvatski narod stoljećima čuvao za svoju djecu hrvatska nije firma da ju jeftino rasprodaš pa odeš dalje

DU
Deleted user
21:02 03.06.2016.

Orešković je sa svojom provokacijom spasio Karamarka. Žrtvovao se. Vlada će se raspasti a neće biti glasovanja u Saboru o Karamarku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije