Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna vožnja

Ne mogu naći Mad Maxa koji je vozio tunelom u krivom smjeru

suprotan smjer
PU primorsko-goranska
05.01.2012.
u 18:22

Prvi sudar izazvao je nekoliko stotina metara zapadnije od tunela Katarina, a drugi na kraju tunela Trsat.

Vozač koji je u četvrtak oko 7.40 sati, vozeći u krivom smjeru riječkom obilaznicom, prouzročio dvije prometne nesreće, srećom, samo s materijalnom štetom, policiji je i dalje nepoznat.

Raspolaže informacijom da se radi o opelu astri sive boje, stoga moli očevice koji nešto znaju o toj bizarnoj nesreći da se jave.

Sumanuti je vozač taj dan vozio sjevernim kolnikom riječke obilaznice, a na nekoliko stotina metara zapadnije od tunela Katarina okrznuo je škodu fabiju kojom je upravljala 49-godišnjakinja iz Kukuljanova. Vozačica škode prošla je bez ozljeda, a vozilo ima manja oštećenja.

Unatoč tome, riječki Mad Max nastavio je voziti u suprotnom smjeru. U blizini zapadnog kraja tunela Trsat izazvao je drugu nesreću. Ovaj je put žrtva bila 27-godišnja vozačica iz Rijeke koja je upravljala opel corsom. Izbjegavajući izravan sudar izgubila je kontrolu i udarila u zid tunela. Srećom, prošla je bez ozljeda.

Komentara 31

ST
Strasbourg
18:58 05.01.2012.

...............BO TE to vec ucestalo u RIJECI neki dan pomahnitali vozac vozio 160km/h, sad voznja u suprotnom smjeru, vozac sa 2,6 promila alkohola u krvi nesto govori? Sta je u pitanju?

OB
-obrisani-
18:59 05.01.2012.

Strasbourg- u8 pitanu je crvena Rijeka

SO
sotokuco
18:43 05.01.2012.

Za Čačića sitna riba, i to on vozi u pravom smijeru. Što bi bilo da kao ovaj vozi u suprotnom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije