Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministarstvo poljoprivrede
Povratak na članak

Ne konzumirajte ovaj proizvod. Povlači se zbog povećane količine etilen oksida

Molimo cijenjene kupce da proizvod vrate u najbližu bio&bio trgovinu, gdje će im biti osiguran povrat novaca ili zamjenski proizvod. Molimo vas da uvažite ispriku zbog ove neugodnosti, priopćili su iz Biovege d.o.o.

Komentari 9

AE
Aedes2017
20:06 23.11.2020.

Bio eko proizvod s velikim količinama pesticida ??? Gdje to mi živimo.?

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:51 23.11.2020.

Dragi kupci,ako preživite -javite nam se. Dobit ćete zamjenske proizvode s manje pesticida. Ili više . Po izboru.

VL
SW
Sweet
20:23 23.11.2020.

Bio, eko... HaHaHa

VL
Avatar Asterix
Asterix
20:27 23.11.2020.

Vrh

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:38 23.11.2020.

Komentar broj dva (2) : Pozivamo nasljednike naših kupaca neka nas posjete i preuzmu prigodne darove...

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
04:01 24.11.2020.

ovo nam dokazuju kako se ljudi u zadnje vrijeme preusmjeravaju na nekaj drugo i kako su udarili na hranu ..to znači da će nam glad doći kao i što je strah došao od silnih laži koje nam siju i serviraju...odjednom se brdo hrane povlači jer nije za korištenje niti upotrebu..?? aloooo pa kako je moguće da je tolika hrana u opticaju i da se to prodaje od silnih inspekcija i kontrola...alooo...tko je više tu lud a tko normalan...povlače hranu da bi za koji mjesec istu tu sa promjenjenom deklaracijom opet dali u opticaj i tako nam uvaljali po znatno većoj cijeni...a ako promislimo malo i sjetimo se da je odavno rečeno da će glad nastati pa eto primjera što rade dok ne povuku sve i tako i tu ljudima ograniče i hranu kako su do sad sve ograničili a to znači samo jedno...GLAD....

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:18 23.11.2020.

Olakotna okolnost je što će proizvođač Allos Hof-Manufaktur GmbH Bremen, Njemačka, da refundira troškove sprovoda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.