Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDITE OPREZNI

Ne javljajte se na poziv koji počinje ovim brojevima, riječ je o prijevari

Telefonski poziv
Pixabay
05.09.2021.
u 14:35

Riječ je o međunarodnom pozivnom broju za Veliku Britaniju, a onima koji uzvrate poziv, bit će naplaćen veliki račun

Na pozive s nepoznatih brojeva koji počinju s + 44, najbolje se ne javljati. Riječ je o međunarodnom pozivnom broju za Veliku Britaniju, a onima koji uzvrate poziv, bit će naplaćen veliki račun. 

– Dakle, kroz jučerašnji dan sam imala tri takva poziva ja i još jedan član obitelji. Dva takva poziva, ali svi su različiti i brojevi. Zazvoni dva do tri puta i prekine se i tako tri puta. Kako sam čula radi se o brojevima koji nazovu i ako im se javiš skine s računa 50 kuna, a da ne pričam o virusima koje nanesu na mobilni aparat – upozorava čitateljica Dalmacije Danas.

Pozivi s neobičnih brojeva često su neki od oblika prijevare te ih je najbolje ignorirati, odnosno na njih se ne javljati niti ih povratno zvati. 

VIDEO Sudar dvaju putničkih brodova kod Hvara

Ključne riječi

Komentara 13

IM
Immanuell
15:43 05.09.2021.

Zanimljivo je da se za te slučajeve zna, ali nijedna od velikih telekomunikacijskih kompanija prstom ne mrda da takve namjere osujeti, nego pušta i dalje da ljude zaj..... ju i kradu im novac s računa.

SO
Sir Oliver
08:25 06.09.2021.

Virus ti stize na mob ako uzvratis poziv? E ovo je vec zesci biser!

Avatar Togzm
Togzm
14:55 05.09.2021.

A šta ako mi se javlja svrgnuti princ iz Nigerije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije