Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Thompsonu:

Ne govorite istinu, Perkoviću, da smo vas prvo napali pa zvali!

\'za zivot.......190507......knin koncert....marko...perkovic...thompson...knin snimio hrvoje jelavic\'
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
18.02.2011.
u 12:02

Thompson je u intervjuu Hrvatskomu listu optužio Večernji list da smo ga prvo neargumentirano napali, a tek onda tražili da s njim razgovaramo

U intervjuu koji je dao Hrvatskomu listu, Marko Perković Thompson, među ostalim, napao je Večernji list optuživši nas da smo objavom priče o 515.000 eura, koji su mu navodno isplaćeni za nepjevanje u izbornoj kampanji 2007. godine, pokrenuli hajku protiv njega. Još gore, optužio nas je da smo ga prvo neargumentirano napali, a tek onda tražili da s njim razgovaramo.

Gospodine Perkoviću, čista laž! I vi to dobro znate. Kao autorica teksta temeljenog na svjedočenju Mladena Barišića tog istog dana kada sam pisala o tih 515.000 eura zvala sam i razgovarala upravo s – gospodinom Perkovićem. Razgovarali smo više od deset minuta i uz priču o isplati iz crnog fonda objavili njegove tvrdnje kako Barišića ne poznaje, kako novac nikad nije primio i kako mu nije jasno zašto Barišić tako laže. Istina je, i idućih smo mu dana nudili intervju jer su u javnost bile dospjele informacije kako je od HDZ-a primio 50.000 kuna akontacije, kako se ne sjeća je li mu novac dao Sanader ili Barišić...

Na izjave M. Perkovića o napadu čopora bijesnih pasa, udbaškim metodama... nećemo se osvrtati jer je to ispod naše razine.

Komentara 18

KI
kilm
12:20 18.02.2011.

VL u službi antihrvatsih soroševskih i dr. fondacija

Avatar comparator
comparator
12:11 18.02.2011.

Razina novina se zasniva na člancima novinara koji nadam se nemaju istovjetna politička mišljenja jer bi tada novine bile jednoumne.Zato se ne pozivajte na \"Vašu razinu\".

MR
mravac
13:17 18.02.2011.

Jel to onaj rodjak Perkovića kojega traži Njemaćka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije