Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKO NASILJE
Povratak na članak

Ne dođe li do hitnih promjena, pojavit će se neki novi Johnson

Policijsko ubojstvo dvojice nenaoružanih Afroamerikanaca kap je koja je prelila čašu strpljenja stanovnika diljem Amerike

Komentari 8

DA
Darko22
08:22 11.07.2016.

Da problem su očito bijelci, a ne činjenica da 90 % crnaca koju su ubijeni su ubijeni od strane drugih crnaca, i da crnačka "kultura" promovira kriminal, oružje, droge i alkohol. Naravno.

VL
DM
dr_max
09:08 11.07.2016.

Zanimljivo da je nedopustivo pisati o o podjeli crno bijelo koju Obama dirigiran iz sjene toliko zdušno potiče a facebook, twitter i slični služe kao razglas za te ideje.

VL
DM
dr_max
09:13 11.07.2016.

Crnci u Americi imaju znatno bolji sustav podrške školovanja i zapošljavanja, štoviše bjelinu su u tom pogledu doslovno diskriminirani, ali čemu sve to kad crni nemaju ambicija ni želju za radom. Žele brzu lovu bez truda, pa se bav kriminalom. Taj trend se samo rapidno pojačava od kraja 80ih.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:32 11.07.2016.

Prvo riješite frapantni rasizam pokreta "Black lives matter" i njihovo ignoriranje crnačkog kriminala i nasilja nad samim crncima.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
10:46 11.07.2016.

Da, SAD imaju dva ekstremna načina rješenja ovog problema: 1. proizvesti toliko robota za otkrivanje i ubijanje terorista koliko ima stanovnika u SAD i 2. zabraniti širokim slojevima naroda nositi oružje. Između tih ekstrema treba još dosta toga učiniti, ali to bi već bio predmet posebne studije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.