Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ne biramo miss ili mistera, lokalni čelnici trošit će naše milijarde

Svi obećavaju isto: nove kilometre cesta, vrtiće i škole, svi će se boriti protiv korupcije. Mnogo je općih mjesta, malo preciznih izračuna

Komentari 1

SL
slavenZadravec
20:23 27.03.2021.

Zagreb i zagrepčani najviše trebaju potpunu transparentnost financijskog poslovanja. Dakle, omogućiti uvid u sve isplate (od strane grada, holdinga ...) i pretraživanje istih po raznim kriterijima: korisnik isplate, ugovor na temelju kojeg se isplaćuje, osoba koja je odobrila isplatu, datum, robe ili usluge koje su plaćene ... To će nam pružiti i pravi uvid u Bandićevu vladavinu i koliko nas je koštala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.