Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ BOMBARDIRANJA

Nazvao policiju i rekao da će baciti dvije bombe

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
25.09.2019.
u 13:14

Jučer u 1.25 sati telefonom nazvao Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske i izjavio da će baciti dvije bombe na cestovno-pružnom prijelazu.

Muškarac (43) je jučer u 1.25 sati telefonom nazvao Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske i izjavio da će baciti dvije bombe na cestovno-pružnom prijelazu. Policijski službenici izašli su teren kod tzv. Kućanske rampe, no nisu pronašli nikoga, ali su zato naknadno pronašli i uhitili osumnjičenog na području grada Varaždina. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv njega podnijeli su kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo lažne uzbune.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije