Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN OBITELJSKI NASILNIK

Nazvao dijete pa mu zaprijetio: Učinit ću zlo tvojoj majci!

Ilustracija
Pixabav
27.04.2021.
u 08:25

Tužiteljstvo u optužnici traži da se 47-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela

Muškarac (47) optužen je za povredu djetetovih prava, prijetnju i povredu dužnosti uzdržavanja, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Tereti ga se da 7. veljače 2021. na području Primorsko-goranske županije, kao otac 11-godišnjeg djeteta, svjestan da to utječe na psihosocijalni razvoj djeteta, nazvao dijete te mu zaprijetio:

- Učinit ću zlo tvojoj majci!

Zaprijetio je i bivšoj supruzi te njezinom sadašnjem partneru, kada su se oni uključili u taj razgovor. Optužen je da je od 24. travnja 2020. do 11. veljače 2021., svjestan da je pravomoćnom i ovršnom sudskom presudom obvezan plaćati alimentaciju za dvoje djece u dobi od 11 i 13 godina,  to nije radio, pa je djeci uskratio alimentaciju od oko 20.000 kuna. Tužiteljstvo u optužnici traži da se 47-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije