Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSAM VAGONA

Navijački vlak iz Osijeka za Zagreb

Zagreb: Navijači na Trgu gledaju polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Engleske
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
13.07.2018.
u 16:15

Podjela karata za 480 “najbržih” navijača započinje danas u 17 sati na Željezničkom kolodvoru Osijek.

U ponedjeljak u 7.20 sati iz Osijeka kreće kompozicija od osam vagona na doček koji se Vatrenima organizira na središnjem zagrebačkom trgu. Grad Osijek i Osječko – baranjska županija financirat će izvanredni prijevoz HŽ-a, poseban navijački vlak. 

- Podjela karata za 480 “najbržih” navijača započinje danas u 17 sati na Željezničkom kolodvoru Osijek. Osobno se može podići najviše četiri karte. Povratak iz Zagreba predviđen je sa zagrebačkog Glavnog kolodvora u 20 sati - izvijestili su iz Grada Osijeka.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:51 13.07.2018.

bravo Slavonke i Slavonci!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije