Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ SKUPINA

Navijači se potukli na benzinskoj postaji u Opuzenu

kombi
Foto: ilustracija
15.03.2015.
u 11:56

Iz policije nisu naveli o kojim se navijačkim skupinama radi

Jučer je u Opuzenu došlo do sukoba navijačkih skupina, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska. Iz policije nisu naveli o kojim se skupinama radi.

Pripadnici jedne od skupina, njih 16, oko 20.45 sati na benzinskoj su postaji u Opuzenu nasrnuli na kombi u kojem se nalazilo 12 pripadnika druge skupine te ih fizički napali.

Policija je spriječila daljnji sukob te na mjestu događaja uhitila 16 osoba. Dovedeni su prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je njih 14 počinilo prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a dvojica prekršaj iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

- Tijekom današnjeg dana oni će uz optužni prijedlog biti dovedeni u Prekršajni sud u Metkoviću - priopćila je Marija Gjenero, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske.

>> Ovo su nogometni skandali koji su obilježili godinu!

>> Pogledajte kako je počeo sukob Torcide i BBB-a na autocesti kod Karlovca

Komentara 5

UM
umnjak
14:42 15.03.2015.

Nadam se da je bilo žrtava na obje strane!

US
U sridu
12:45 15.03.2015.

Novinaru,koje su to skupine i navijaci? puna mi je kapa torcidasa i bbb-ovaca,ili ih vec jednom zatvorite na par godina ili namlatite posteno da im vise ne pada na pamet praviti sranja.

DU
Deleted user
21:44 15.03.2015.

Ajmo pogađati! Demokratski (jogurt revolucionari s Rive) torcidaši napali navijače Dinama iz Hercegovine, a policija i novine neće reći, da se ne zamjere vladajućima! Da je bilo obratno, bio bi naslov "Kolindini navijači napali Torcidu"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije