Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Navijači Hajduka palicama razbijali sarajevski golf

hajduk
Nino Strmotić/PIXSELL
14.02.2010.
u 14:50

U vozilu su bila četvorica navijača Željezničara. Izdvojili su se iz kolone vozila koja je pod policijskom pratnjom išla prema BiH granici kada su napadnuti u Jabuci kod Trilja

Sarajlija Alen K. (25) i trojica njegovih suputnika koji su se s njim vraćali u petak navečer iz Splita u BiH zapamtit će dobro prijateljsku nogometnu utakmicu između Hajduka i Željezničara, unatoč neriješenom rezultatu.
 
Svojim su se golfom BiH registracijskih oznaka izdvojili iz kolone vozila s navijačima Željezničara, koja je bila pod policijskom pratnjom, kada im je, iza Trilja, u mjestu Jabuka, put zapriječio peugeot 308 austrijskih registracija.

Četvorica nepoznatih muškaraca počeli su lupati metalnim palicama po vozilu. Razbili su dva bočna i prednje vjetrobransko staklo, kada je Alen uspio upaliti vozilo i pobjeći.
 
Prijavili su napad policiji i rekli da su napadači imali Hajdukov šal. Prilikom očevida policajci su u golfu pronašli metalnu palicu i neispaljenu bengalku, za koju Alen tvrdi da su ih ubacili napadači. Nije želio podnijeti prijavu protiv nepoznatih počinitelja.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar nightshadow
nightshadow
18:09 14.02.2010.

Ne podupirem nikakvo nasilje,niti bilo kakvo vandalističke poteze, ali ponašanje bosanskih muslimana u BIH u zadnjih nekoliko godina ne pogoduje mirnom suživotu triju nacionalnosti koje žive na tom području.

OB
-obrisani-
17:46 14.02.2010.

toliko o Mamićevoj regionalnoj ligi.

BU
BukiZG
15:15 14.02.2010.

Riješio bi ja naše \"navijače\" u trenu. Radili bi oni golim rukama tunele slijedećih 40 godina u lancima. Svaki napad kamenjem i palicama bi bio pokušaj ubistva s predumišljajem. Samo tako se na stadione mogu vratiti obitelji s djecom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije