Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVORIO SE USRED NOĆI

Navečer je sve bilo normalno: Muškarac nije mogao vjerovati što je ujutro pronašao ispred ulaznih vrata kuće

cigla
Foto: Shutterstock
04.01.2017.
u 17:44

Policija nije sigurna je li ovdje riječ o šali, izazovu ili o činu osvete.

Muškarac iz Njemačke ostao je šokiran kad je rano ujutro naišao na zid koji je preko noći osvanuo ispred njegovih kućnih vrata.

Kuća se nalazi u mjestu Mainhausen kod Frankfurta, a muškarac je na zid naišao u ponedjeljak ujutro. Da bi mogao izići iz kuće, morao je srušiti zid koji je netko nečujno postavio tijekom noći.

– Vjerojatno se osjećao kao Berlinac u kolovozu 1961. godine – napisala je policija u priopćenju aludirajući na nenajavljeno zatvaranje granica od Istočne Njemačke.

Policija nije sigurna je li ovdje riječ o šali, izazovu ili o činu osvete, javlja AP.

>> "Ostali smo šokirani! Susjed nam je zazidao ulazna vrata na kući"

Komentara 1

MO
morlak
19:48 04.01.2017.

Ilustracija je stvarno impresivna. Ne zna se jeli ljepša ili informativnija. Prema potpisu izgleda da je čak i plaćene nekoj agenciji. Ako niste u dogovoru s davateljima internet usluga nemojte nas, molimo, opterećivati s ovakvim kao i onim slikama "iz arhive" koje isključivo popunjavaju prostor, a ne služe baš ničemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije