Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O TOME SE RIJETKO GOVORI

Zabrinjavajući trend kod osnovnoškolske djece: 'Zbog toga trebaju imati više sati tjelesnog'

24.10.2023.
u 09:44

Unatoč preporuci Svjetske zdravstvene organizacije da školska djeca trebaju svaki dan minimalno sat vremena umjerene do intenzivne tjelesne aktivnosti, kod nas se o potrebi uvođenja više sati tjelesnog odgoja u škole rijetko govori

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:28 24.10.2023.

Trebaju imati TK ili karate?

CH
chemica
13:58 24.10.2023.

Bez vježbi na preči, ma nema da mali prođe razred. Po mogućnosti, da netko još i ostane invalidom kao u moje vrijeme kad je pri skoku u vis jedna mala slomila vrat. Nakon toga se više nije skakalo u vis kao na olimpijadi. Daj djeci loptu i nek se igraju, kakve ocjene, kakvo iživljavanje, kao da u svakom razredu čuči bar jedan potencijalni Sergej Bubka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije