Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela regionalizacija Hrvatske?
Povratak na članak

Natpis 'Dobrodošli u Osječku regiju' postavljen kod Vinkovaca

Građanima nije jasno radi li se o nekoj nenamjernoj grešci, s obzirom da je natpis postavljen u srcu Vukovarsko-srijemske županije, ili pak nema greške

Komentari 7

R0
R00kie
16:32 29.04.2016.

hehehe uhljebi se boje jer ako smanje broj zupanija morat ce u privatni sektor gdje se placu mora zaradit

VL
Avatar delminium
delminium
16:42 29.04.2016.

A u vijesti majko mila pa gdje ju pronadjoste.

VL
LI
list68
18:29 29.04.2016.

Hrvatsku i treba što prije "regionalizirati", na povijesne regije. Što se tiće ovoga plakata, on je trebao biti postavljen na ulazu u Slavonsku regiju. Svaka privatna tvrtka, bila ona podružnica neke "Zagrebačke, Splitske tvrtke, na području Slavonije, porez treba plačati u Osiječku blagajnu.One državne tvrtke, plačaju porez u Zagreb, a on se onda treba podijeliti na sve regije, a ne ostati u Zagrebu. Istini za volju Zagrebu to ni ne treba, jer večina "privatnih" tvrtki, gravitira prema Zagrebu. A ostalim regijama bi taj novac itekako dobro došao.

VL
HR
Hrabraja
23:16 29.04.2016.

Frkica za fotelje, a opet mi placamo. Tipicni poslovi zupanija

VL
HR
hrxxx111
19:16 30.04.2016.

ovo je necija reklama. I ocito im jako dobro ide kad novine pisu o tome. Sutra ce na tome mjestu pisati Opet ste zavrsili u krivoj regiji ? Sa tele 2 internetom vam se to nece dogoditi.... Stvarno zelite daa ovo postane osijecka regija ? Vas SDP......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.