Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rob Bauer
Povratak na članak

Admiral NATO-a: Rusija je potpuno drugačiji neprijatelj. Vrijeme nije na našoj strani

Važno je da smo pokazali da možemo brzo reagirati i ne samo da su oni bili na terenu, nego su bili i na moru i u zraku, i tamo su bili jako brzo. Kao prvo, što se tiče Ukrajine, mislim da trebamo pogledati kakav je naš odgovor na ponašanje Rusije u Bjelorusiji i Ukrajini, gledamo koji će biti broj snaga na istočnoj strani, ističe admiral

Komentari 25

XA
xaron
06:28 27.05.2022.

Jako pametan ovaj admiral. Šteta što ga njegovi nisu slušali u Afganistanu, Iraku…još su mogli dobiti te ratove.

VL
DU
Deleted user
06:43 27.05.2022.

Onaj tko misli da je NATO Hrvatskoj ili nekome saveznik ili da je riječ o obrambenoj organizaciji.. biti će neugodno iznenađen kada mala Alisa najednom uđe u zečju rupu. NATO je privatni američki koncern, u tom pogledu Ukrajinci su ravnopravni isto ko i Indijanci.

VL
NV
novo vriijeme
07:36 27.05.2022.

Cilj je postignut blokada ruske nafte i plina, raste američki biznis u EU . Ukrajina će dobiti pomoć kao i svi prije nje koji su se dali uvući u rat za tuđe interese , bili su ionako loše sada slijedidi propast sljedećih 50 godina.

VL
ST
Startrack
07:14 27.05.2022.

Opet pitam Rusoljube. Sto navijate za Ruse, stace se dobro desit na svjetu ako Rusi okupiraju Ukrajinu? Kojoj nacij na svjetu su Rusi ista dobro donjeli?

VL
ST
Startrack
07:13 27.05.2022.

Vrijeme jest na Ukrajinskoj strani. Gdje ste ovog supljaka nasli da stavite njegovo misljene.

VL
SJ
Sivi_Jastreb
05:01 27.05.2022.

General kaze rat u Afgan Lib Iraku jeste drugaciji. Pa jeste drugaciji kad vas cobani najure sa stapom iz svoje zemlje...Dok on prica Rusi zauzimaju sve veci dio Ukraine..Ukraina ce pocet pregovarat kad izgubi pola zemlje...Rusi jucer rekose proslo je vrjeme svjetskog zandara nista oni ne mogu.

VL
AB
abfotokeramika
03:25 27.05.2022.

Jadan je onaj koga rus hrani i amerika brani. Zna se tko je to rekao i nije pogriješio.

VL
OP
Ovaj_put
23:02 26.05.2022.

Očito se danas na Zapadu sve više širi teza da se Ukrajina mora žrtvovati kako bi se Europa i svijet spasili od nadolazeće krize velikih razmjera, gladi i kaosa. Izjava Henryja Kissigera, najistaknutijeg 99-godišnjeg američkog političara s kolosalnim iskustvom, nije nastala niotkuda.

VL
OP
Ovaj_put
23:25 26.05.2022.

Završava polako euforija koju su mnogi Europljani osjetili kada su prihvatili ukrajinske izbjeglice i time označili "borbu protiv agresije" i vlastite "čovječnosti"U Pragu su se pojavile reklame na trgovinama "Ukrajincima nije dopušten ulazak". Britanski političar Nick Griffin objasnio je naa društvenoj mreži da je to zbog "nezamislive krađe i odvratnog ponašanja" imigranata iz Ukrajine.

VL
OP
Ovaj_put
22:55 26.05.2022.

London pridaje osobitu važnost radu svojih specijalnih službi. Izmišljanje i raspršivanje lažnjaka važna je komponenta informacijskog i psihološkog ratovanja. Iskustvo "made in Britain" Bijelih kaciga u Siriji, koji su besramno snimali montirane video zapise kako bi diskreditirali režim Bashara al-Assada, sada se koristi protiv Rusije.. Općenito, stječe se dojam da se tradicionalno ratovanje na bojnom polju danas uglavnom provodi radi djelovanja na političkom polju..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.