Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠLE SU PREBLIZU

NATO na Mediteranu lovi ruske podmornice?

podmornica (1)
Foto: Reuters/Pixsell
09.12.2016.
u 17:26

Portal piše i kako se među NATO-ovim brodovima nalazio nosač Charles De Gaulle te američki USS Eisenhower koji je bio malo dalje

Prema vojnim izvorima koji su bliski portalu Aviationist, u tijeku je velika potjera na istočnom Mediteranu.

Portal navodi kako u potjeri sudjeluje nekoliko MPA zrakoplova, među kojima su američki P-8 Poseidon, koji traže jednu ili dvije podmornice koje pripadaju ruskoj mornarici.

Podmornice su se nalazile u blizini ratnih brodova NATO-a, a zanimljiva je činjenica da se radi o podmornici klase Oscar II. Ta klasa naziva se i "ubojica nosača" te je napravljena s primarnim ciljem da se suprotstavi nosačima zrakoplova. 

Portal piše i kako se među NATO-ovim brodovima nalazio nosač Charles De Gaulle te američki USS Eisenhower koji je bio malo dalje.

>> Incident na Mediteranu: Ruski vojni brodovi otjerali nizozemsku podmornicu koja je špijunirala nosač zrakoplova

Komentara 7

OP
opančar
18:41 09.12.2016.

nemojte plasit bezveze hrvatski narod, ta narodu je dosta patnje.

DU
Deleted user
18:57 09.12.2016.

Stigli naši spasitelji. Čuvajte nas, pazite nas ...

DU
Deleted user
18:03 09.12.2016.

Znači nekoliko nosača je lovilo jednu ili dvije podmornice i još cijela hrpa popratne tehnike i uz toliku tehnologiju amer ne zna ni koliko neprijateljskih podmornica ima u svoj blizini. Baš zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije