Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽIO TEHERAN
Povratak na članak

NATO 'krajnje zabrinut' zbog opasnosti eskalacije nakon napada na saudijska naftna postrojenja

Američki predsjednik Donald Trump je u nedjelju rekao da su Sjedinjene Države spremne odgovoriti na napad.

Komentari 5

PL
@ploto@
23:25 16.09.2019.

Stoltenberg širi lažnu propagandu,ali to mu je ionako u opisu posla.O genocidu u Jemenu kojeg su počinile saudijske vehabije,niti riječi,

VL
AN
Antidominium
23:33 16.09.2019.

Nekad laž za Irak, sada lažu za Iran. Samo ovaj put moraju opreznije.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:04 17.09.2019.

ne kužim, amerika bi trebala odgovoriti na napad na saudijsku arabiju?! nešto tu fali... aha, a nisu trebali odgovoriti na saudijski napad na jemen? tko je trebao odgovoriti na taj krvoločni napad koji traje već 5 godina? ajoj, bedak, pa amerika i britanija, njemačka, te svjetske uzdanice mira i spokoja, su saudijcima prodale i još uvijek prodavaju oružje, kojim ovi zločinci razaraju jemen! dal jemen ima pravo uzvratiti na svaki napad na svoj teritorij? ima. pa onda, čemu stenjanje, škrgut zuba? dobili po tamburi, i nek šute, zaližu rane, i počnu razmišljati što im se slijedeće može dogoditi kao nastave sa 'intervencijama'. jer ovo ih košta 300 mil dolara dnevno. mjesec dana iz stroja, skoro 10 mlrd doara će kasa biti praznija. a rat u jemenu košta. plaćenici koštaju, rakete, avioni, sve to košta. a kriza u arabiji postoji, raskinute tisuće ugovora, plaće kasne.. o tome pišite. i sad će amer uzvratiti na napad na 'svjetske' zalihe nafte... pa lijepo, amer je napao te zalihe, to je iran, venezuela, to je blokiranje sjevernog toka 2... nek raja plati za svoje stiskanje očiju nad američkim igricama. neka plaćaju skupo plin i naftu!

VL
DR
DrJok
19:14 17.09.2019.

a zasto su "SAD spremne da odgovore na napad"? sta se to njih tice ko bombarduje saudijce. ili im je glupo sto se jos neko osim njih setio da bombarduje nekog.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
23:50 16.09.2019.

Pa oni su pustili rakete na Saudijsku Arabiju.Sto se cude...i krenuce uzarene kugle na zemlju nevernika...Nostradamus..Les Prophéties...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.